Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo BBS

BBS velgen: Een symbool van prestatie en stijl

BBS, al decennia lang een dominante naam in de wereld van hoogwaardige velgen, staat symbool voor de perfectie in Duitse engineering. Opgericht in 1970 door Heinrich Baumgartner en Klaus Brand in Schiltach, Duitsland, is BBS uitgegroeid tot een icoon in zowel de motorsport als de consumentenmarkt. Beroemd om hun kruisspaakdesigns, die hun oorsprong vonden in de autosport, blijven BBS-velgen een tijdloze keuze voor autoliefhebbers wereldwijd.

De BBS-collectie, gemaakt in Duitsland, staat voor kwaliteit en precisie. Deze collectie bevat niet alleen de klassieke ontwerpen van BBS Duitsland maar ook de innovatieve en moderne modellen van BBS Japan. Elk wiel is het resultaat van meer dan 35 jaar race-ervaring, geavanceerde technologie en uitmuntend design. Met opties zoals de CH-R in mat zwart en titanium, de iconische LM in goud en zilver, en de innovatieve FI-R in mat zwart en platina zilver, biedt BBS een breed scala aan stijlen voor elke autoliefhebber.

BBS staat bekend om zijn compromisloze aanpak van kwaliteit en prestaties. Hun velgen zijn niet alleen een toevoeging aan de esthetiek van een auto, maar verbeteren ook de rijprestaties, bieden comfort en verzekeren veiligheid. Dit maakt BBS-velgen een populaire keuze onder zowel professionele racers als auto-enthousiastelingen.

Kies voor BBS als u op zoek bent naar een perfecte combinatie van traditie, moderne stijl, kwaliteit en prestaties. Met beschikbare inchmaten variërend van 16 tot 22 inch, zijn BBS-velgen geschikt voor een breed scala aan voertuigen en toepassingen. Of u nu een statement wilt maken op de weg of de prestaties van uw voertuig wilt verbeteren, BBS biedt de perfecte mix van functionaliteit en stijl. Ontdek nu de wereld van BBS-velgen en verrijk uw auto met een paar van de meest gewilde velgen op de markt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte BBS velgen voor uw voertuig te vinden.

BBS velgen overzicht

BBS velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek BBS Velgen, waar Duitse precisie en iconisch design samenkomen. Perfect voor autoliefhebbers die streven naar kwaliteit en esthetiek.

Bij diverse modellen van BBS kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle BBS velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van BBS en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande BBS velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte BBS velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op BBS velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe BBS velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik BBS velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen BBS velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of BBS velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of BBS velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke BBS velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden BBS velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De BBS velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u BBS online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van BBS eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn BBS velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw BBS velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik BBS velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van BBS bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste BBS velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke BBS velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken