Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Velare

Velare velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Velare velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Velare, variërend van 18 inch tot en met 23 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Velare velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Velare

Met meer dan 50 gecombineerde jaren ervaring in de auto-industrie, heeft Velare Wheels hun deskundige kennis gebruikt om een luxe merk van lichtmetalen velgen te lanceren.

Hier bij Velare begrijpen we dat kwaliteit belangrijk is, gezien de reden waarom al onze wielen in Groot-Brittannië zijn ontworpen en in Europa worden vervaardigd. We onderscheiden ons van anderen met onze onderscheidende ontwerpen, het hoogwaardige productieproces en onze ultramoderne afwerkingen. Al onze lichtmetalen velgen worden vervaardigd in een TUV-goedgekeurde fabriek en ondergaan een groot aantal rigoureuze sterktetests om ervoor te zorgen dat onze wielen zowel duurzaam als betrouwbaar zijn.

We streven ernaar om een reeks premium lichtmetalen velgen te creëren die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan voertuiguitvoeringen. Deze innovatieve ontwerpen bieden stijlverbetering aan diegenen die hun voertuig willen onderscheiden van de rest. Het Britse ontwerpteam achter deze wielen heeft vele uren geïnvesteerd in het creëren van unieke ontwerpen in maten van 18” tot 23”. We hebben ons gefocust op diepe concave ontwerpen in een reeks van onze wielen en deze waar mogelijk in een breed scala aan montages geleverd, dit stelt ons in staat om meer dynamische lichtmetalen wielontwerpen te creëren.

Velare velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Velare velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Velare velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Velare leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Velare op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Velare velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Velare velgen, daarnaast worden Velare velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Velare velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Velare velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Velare gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Velare optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Velare velgen?

Velare gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Velare op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Velare bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Velare bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!