Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Veemann

Veemann velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Veemann velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Veemann kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Veemann, variërend van 18 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Veemann velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Veemann

Veemann-wielen zijn momenteel een van de meest populaire lichtmetalen velgen, geliefd om hun opvallende wielontwerpen, ultramoderne productiemethoden, met de hand gefreesde afwerkingen en de keuze voor diepe concave op elk wielmodel.

Met hun kenmerkende V-FS enkele lip constructiemethode, maken Veemann lichtmetalen velgen een tweede getrapte lip in de loop overbodig. Een functie die voorheen alleen beschikbaar was op eersteklas gesmede wielen, het resultaat is wielen met een schone en ultramoderne esthetiek die even sterk als licht zijn.

De collectie van Veemann geeft met hun designs een extra boost aan ieder voertuig. Veemann wielen passen andere allerlei automerken, vooral de stijlen van BMW, Audi en Mercedes-Benz passen er perfect bij.
Bij Veemann sta je garant voor wielen van een hoge kwaliteit die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Veemann velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Passende Veemann velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Veemann velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Veemann is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment Veemann velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Veemann velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Veemann leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Veemann op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Veemann velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Veemann velgen, daarnaast worden Veemann velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Veemann velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Veemann velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Veemann gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Veemann optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Veemann velgen?

Veemann gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Veemann op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Veemann bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Veemann bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!