Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Haxer

Haxer Wheels: Innovatief design en betaalbare kwaliteit

Haxer, een frisse en ambitieuze naam in de wereld van autowielen, heeft zich snel gevestigd als een merk dat synoniem staat voor innovatie, kwaliteit en betaalbaarheid. Ontworpen door Europese professionals, belichamen Haxer wielen een perfecte mix van modern design en praktische prestaties.

Het assortiment van Haxer varieert van 17" tot 22", waarmee ze een breed scala aan voertuigtypes en -stijlen bedienen. Deze veelzijdigheid in grootte wordt geëvenaard door een diversiteit in ontwerpen, variërend van het gestroomlijnde en subtiele Haxer HX010 in mat zwart of zilver tot de meer opvallende Haxer HX036, beschikbaar in zwarte, zilveren of gunmetal afwerkingen.

Elk wiel van Haxer is het resultaat van nauwgezet ontwerp en nauwkeurige engineering, wat resulteert in wielen die niet alleen aantrekkelijk zijn voor het oog, maar ook superieur zijn in prestaties. Haxer's toewijding aan kwaliteit wordt verder versterkt door de ISO-, VIA- en JWL-certificeringen die al hun producten hebben, waardoor klanten verzekerd zijn van hun veiligheid en duurzaamheid.

De Haxer wielenreeks biedt een verscheidenheid aan afwerkingen, waaronder mat zwart, gepolijst zilver en gunmetal, waardoor klanten de vrijheid hebben om hun voertuig aan te passen aan hun persoonlijke stijl. Of het nu gaat om een sportieve uitstraling of een meer klassieke touch, Haxer heeft een optie die past bij elke voorkeur.

In een markt die steeds competitiever wordt, onderscheidt Haxer zich door een compromisloze benadering van kwaliteit en stijl tegen betaalbare prijzen. Dit maakt Haxer wielen een uitstekende keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een upgrade van hun voertuig met wielen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel superieur zijn.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Haxer velgen voor uw voertuig te vinden.

Haxer velgen overzicht

Haxer velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Haxer Wielen - een jong merk bekend om zijn unieke, kwalitatieve en betaalbare wielen. Verkrijgbaar in maten van 17" tot 22", perfect voor elke auto.

Bij diverse modellen van Haxer kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Ford. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Haxer en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Haxer velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Haxer velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Haxer velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Haxer velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Haxer velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Haxer velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Haxer velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Haxer velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Haxer velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Haxer velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Haxer velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Haxer online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Haxer eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Haxer velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Haxer velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Haxer velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Haxer bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Haxer velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Haxer velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken