Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo OZ Racing

Over OZ Racing

Sinds het maken van de eerste velgen in 1971 heeft OZ Racing zich tegenwoordig ontwikkeld tot een leider in de wereld van lichtmetalen velgen. Het bedrijf is gevestigd in Italië.

Naast het produceren van velgen maakt OZ Racing ook standaard onderdelen voor de meest exclusieve auto's ter wereld zoals Ferrari en Lamborghini. het Italiaanse bedrijf produceert ook verschillende custom onderdelen en bodywork voor de AMG afdeling van Mercedes-Benz.

OZ Racing heeft als missie om velgen te produceren van de allerhoogste kwaliteitsnormen gepaard met de nieuwste technologie en uitmuntende designs. Tijdens ieder stadium van de productie wordt er gefocust op het creëren van een sterkere en mooiere velg. Deze toewijding heeft ervoor gezorgd dat OZ racing meer titels heeft in de motorsport dan ieder ander merk, zo hebben ze titels behaald in de LeMans, de Formule 1 en ook verschillende kampioenschappen in het World Rally Championship.

OZ Racing zet kwaliteit altijd op de eerste plek tijdens het productieproces van een velg, er wordt ervoor gezorgd dat iedere velg voldoet aan de strenge eisen van TÜV. Door gebruik te maken van de allernieuwste technologie zorgt het Italiaanse bedrijf ervoor dat iedere velg voldoet aan de normen die OZ Racing zichzelf heeft gesteld. Zo worden de wielen onder druk gezet in een speciale watertank en gescand door een röntgenfoto, ook worden ze hierna bekeken door verschillende microscopen om zo de kwaliteit de garanderen. Als laatste worden de velgen voorzien van een coating en krijgen ze een laatste schoonmaak.

OZ Racing wheels, de combinatie van een elegant design, de laatste productie technologie en uiterste precisie. De perfecte harmonie tussen design en kwaliteit is het handelsmerk waar OZ Racing om bekend staat.

OZ Racing velgen overzicht

OZ Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment OZ Racing velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van OZ Racing kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van OZ Racing, variërend van 14 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande OZ Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

OZ Racing velgen passen bij de typische lijnen van Porsche

Het elegante en tegelijk agressieve design van Porsche is een must voor liefhebbers van sportwagens. Daarom moeten velgen passen bij de typische lijnen van de prestigieuze Duitse autofabrikant uit Stuttgart.
OZ Racing heeft de beste lichtmetalen velgen voor nagenoeg alle Porsche modellen als de Cayenne, 911, Panamera, Boxster, Cayman en Macan. Elk van de OZ Racing velgen die wij u tonen is goedgekeurd door de autoriteit voor de maximale veiligheid in overeenstemming met de wet. Het grote voordeel van OZ Racing Porsche dedicated velgen is dat u veel goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij uw merkdealer zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. De originele Porsche naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment OZ Racing velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment OZ Racing velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van OZ Racing leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van OZ Racing op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

OZ Racing velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor OZ Racing velgen, daarnaast worden OZ Racing velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om OZ Racing velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden OZ Racing velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van OZ Racing gemonteerd met banden?

U kunt velgen van OZ Racing optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar OZ Racing velgen?

OZ Racing gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van OZ Racing op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van OZ Racing bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van OZ Racing bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!