Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo OZ Racing

OZ Racing velgen: Italiaanse topkwaliteit bij Giva Wheels

OZ Racing, opgericht in 1971 en gevestigd in Italië, staat bekend als een vooraanstaand fabrikant van lichtmetalen velgen. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een wereldleider in de wielenindustrie, bekend om zijn innovatieve technologieën en buitengewone designs.

Naast het produceren van hoogwaardige velgen, vervaardigt OZ Racing ook standaard onderdelen voor enkele van de meest exclusieve automerken ter wereld, zoals Ferrari, Lamborghini en de AMG-afdeling van Mercedes-Benz. Deze samenwerkingen benadrukken de kwaliteit en het prestige van OZ Racing-producten.

De missie van OZ Racing is om velgen te produceren die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen, gebruikmakend van de nieuwste technologieën. Dit heeft geresulteerd in talrijke titels in de autosport, waaronder successen in de Le Mans, Formule 1 en het World Rally Championship. Hun velgen worden onderworpen aan strenge tests, zoals druktests in watertanks, röntgenfoto's en microscopische inspecties, om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan hun hoge standaarden.

OZ Racing biedt een breed scala aan velgontwerpen, waaronder de populaire Alleggerita HLT in diverse kleuren zoals gold en matt black, de krachtige Hyper GT HLT en de stijlvolle Superturismo LM. Elk ontwerp combineert elegantie met prestaties en precisie, waardoor OZ Racing-wielen de perfecte keuze zijn voor zowel racefanaten als liefhebbers van luxe auto's.

Bij Giva Wheels zijn we trots om het OZ Racing-assortiment te presenteren, waarbij we de harmonie tussen design en kwaliteit benadrukken, kenmerkend voor dit gerespecteerde Italiaanse merk.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte OZ Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

OZ Racing velgen overzicht

OZ Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek het assortiment van OZ Racing bij Giva Wheels. Hoogwaardige velgen met een rijke racegeschiedenis. Perfect voor sportwagens en SUV's

Bij diverse modellen van OZ Racing kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van OZ Racing en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande OZ Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte OZ Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op OZ Racing velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe OZ Racing velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik OZ Racing velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen OZ Racing velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of OZ Racing velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of OZ Racing velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke OZ Racing velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden OZ Racing velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De OZ Racing velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u OZ Racing online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van OZ Racing eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn OZ Racing velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw OZ Racing velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik OZ Racing velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van OZ Racing bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste OZ Racing velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke OZ Racing velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken