Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Diesel

Diesel velgen: Trendy en hoogwaardige velgen voor auto's en 4x4's

Diesel Wheels, een toonaangevend merk in de automobielsector, staat bekend om zijn trendy ontwerpen en uitzonderlijke productkwaliteit. Met productie in Thailand, combineert Diesel moderne stijlen met robuuste functionaliteit, waardoor het een favoriete keuze is voor eigenaren van auto's en 4x4's.

De collectie van Diesel omvat een indrukwekkend scala aan maten, van 16" tot 20", en biedt een breed scala aan spijkerpatronen en offsets die compatibel zijn met bijna alle gangbare pasvormen. Dit maakt de wielen van Diesel uiterst veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan voertuigen die momenteel op de snelwegen rijden.

Populaire modellen zoals de Diesel Avalanche, Brooklyn, Cliff, Colorado, Desert, Florida, Sahara en Vegas, allemaal uitgevoerd in stijlvol mat zwart met opties zoals een gepolijst of koperen voorkant, onderstrepen de toewijding van Diesel aan esthetische uitmuntendheid. De robuuste bouw van deze wielen, gecombineerd met hun aantrekkelijke ontwerpen, maakt ze een ideale keuze voor de moderne automobilist die stijl en duurzaamheid waardeert.

Diesel Wheels gaat nog een stap verder door klanten de mogelijkheid te bieden hun wielen te combineren met hoogwaardige Highway-, All Terrain- en Mud Terrain-banden voor complete wielpakketten die zowel kwaliteit als stijl garanderen. Kiezen voor Diesel betekent kiezen voor een merk dat niet alleen voldoet aan de esthetische eisen van de consument, maar ook aan hun behoefte aan betrouwbaarheid en prestaties in diverse omstandigheden.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Diesel velgen voor uw voertuig te vinden.

Diesel velgen overzicht

Diesel velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de stijl en kwaliteit van Diesel wielen, geproduceerd in Thailand. Perfect voor moderne auto's en 4x4's, beschikbaar in maten van 16" tot 20".

Bestel velgen van Diesel en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Diesel velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Diesel velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Diesel velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Diesel velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Diesel velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Diesel velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Diesel velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Diesel velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Diesel velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Diesel velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Diesel velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Diesel online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Diesel eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Diesel velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Diesel velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Diesel velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Diesel bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Diesel velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Diesel velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken