Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

BYD velgen: Innovatie en stijl voor uw elektrische voertuig

BYD, als toonaangevende fabrikant van elektrische voertuigen, vereist velgen die zowel innovatief als stijlvol zijn. Ons assortiment BYD velgen is ontwikkeld met het oog op het verbeteren van zowel de esthetiek als de efficiëntie van elektrische auto's. Onze velgen zorgen ervoor dat uw auto zich onderscheidt op de weg.

Deze velgen zijn niet alleen ontworpen om het moderne en vooruitstrevende design van BYD te complementeren, maar ook om de prestaties te optimaliseren. Met lichtgewicht materialen die helpen bij het verlagen van het totale gewicht van het voertuig, dragen ze bij aan een verhoogde actieradius en een efficiëntere energieconsumptie. De diversiteit in stijlen, van strak en minimalistisch tot dynamisch en opvallend, stelt u in staat om uw BYD aan te passen aan uw persoonlijke smaak, terwijl u de innovatieve uitstraling van het merk behoudt. Kies voor onze BYD velgen om de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek te vinden, en verhoog zowel de prestaties als de visuele aantrekkingskracht van uw elektrische voertuig.

Ervaar de perfecte combinatie van design en efficiëntie met onze BYD velgen. Verbeter de prestaties en uitstraling van uw elektrische auto.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw BYD?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw BYD

BYD Atto 3

BYD Han

BYD Seal

BYD Seal U

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken