Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Strom

Ström Wheels: Een synthese van stijl, kwaliteit en innovatie

Ström Wheels staat voor een ongeëvenaarde combinatie van stijl, kwaliteit en vakmanschap. Geboren uit een passie voor het stylen van wielen, belichaamt Ström de perfecte mix van vaardigheid, expertise en geavanceerde technologie. Elk ontwerp weerspiegelt een toewijding aan unieke stijlen en het streven naar superieure klantenservice.

Bij Ström Wheels draait alles om het aanbieden van producten die voldoen aan de hoogste normen. Dit wordt bereikt door een rigoureuze focus op kwaliteit, van de selectie van materialen tot de precisie in de productie. Het resultaat is een reeks wielen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook de prestaties en de rijervaring van het voertuig verbeteren.

Het assortiment van Ström Wheels omvat verschillende modellen zoals de OS1, STR2 RC, STR3 F14 en STR4, verkrijgbaar in maten variërend van 18 tot 22 inch. De wielen zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen, waaronder mat zwart, gunmetal, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen en stijlen.

De STR3 F14-serie, bijvoorbeeld, biedt een dynamisch design in mat zwart, matbrons, hyperzilver en kwartszilver, die perfect zijn voor diegenen die een statement willen maken. De STR2 RC-serie, beschikbaar in gunmetal en kwartszilver, biedt een meer ingetogen, maar even stijlvolle optie.

Ström Wheels is een merk dat staat voor innovatie en stijl. Het is de ideale keuze voor automobilisten die hun voertuig willen verbeteren met wielen die zowel in prestaties als in uiterlijk uitblinken. Met Ström Wheels maakt u een statement van stijl en prestatie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Strom velgen voor uw voertuig te vinden.

Strom velgen overzicht

Strom velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar superieur vakmanschap en unieke stijlen met Ström Wheels. Perfecte keuze voor het upgraden van uw voertuig met kwaliteit en esthetiek.

Bestel velgen van Strom en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Strom velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Strom velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Strom velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Strom velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Strom velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Strom velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Strom velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Strom velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Strom velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Strom velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Strom velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Strom online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Strom eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Strom velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Strom velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Strom velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Strom bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Strom velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Strom velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken