Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo EVO Corse

EVO Corse Wheels: Italiaans vakmanschap voor race en offroad

EVO Corse, opgericht in 2002 door Luca Meneghetti en Fabrizio Facini, staat bekend om hun hoogwaardige lichtmetalen velgen en raceaccessoires. Dit 100% Italiaanse merk heeft een reputatie opgebouwd in de autosportindustrie, met een brede aanwezigheid in de rally- en offroad-racescene. Hun eerste wiel, de SanremoCorse 15", werd gebruikt door Toyota en Volkswagen in het rallykampioenschap van Zuid-Afrika, en sindsdien heeft EVO Corse haar invloed uitgebreid naar teams en wedstrijden over de hele wereld.

Het DakarCorse offroadwiel van EVO Corse is bijzonder opvallend, omdat het sinds 2012 het meest gebruikte wiel in de Dakar Rally is. EVO Corse is de officiële leverancier van vooraanstaande raceteams zoals Hyundai Motorsport, M-Sport en Toyota Gazoo Racing, en levert ook aan nationale en internationale wedstrijden zoals de Italiaanse Renault Rally Trophies en de Skoda Octavia Cup.

De technologische samenwerking met Fondmetal, gespecialiseerd in de productie van aftermarket en OEM lichtmetalen velgen, benadrukt hun toewijding aan kwaliteit en prestatie. Hun productaanbod bevat diverse modellen zoals de DAKARCORSE 16, DAKARZERO 14, 16 en 17, en de SANREMOCORSE 15, 16, 17 en 18, verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals antraciet, brons, mat zwart, zilver en wit.

EVO Corse is toegewijd aan het leveren van velgen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste eisen van de autosport. Hun velgen zijn een perfecte keuze voor zowel professionele raceteams als liefhebbers van offroad-races. Met een focus op innovatie, kwaliteit en prestatie, staan EVO Corse velgen garant voor een superieure rijervaring in zowel competitieve als alledaagse omstandigheden.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte EVO Corse velgen voor uw voertuig te vinden.

EVO Corse velgen overzicht

EVO Corse velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek EVO Corse, de keuze van top raceteams. Biedt een breed scala aan velgen, waaronder DAKARCORSE en SANREMOCORSE, in diverse kleuren en maten.

Bestel velgen van EVO Corse en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande EVO Corse velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte EVO Corse velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op EVO Corse velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe EVO Corse velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik EVO Corse velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen EVO Corse velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of EVO Corse velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of EVO Corse velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke EVO Corse velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden EVO Corse velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De EVO Corse velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u EVO Corse online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van EVO Corse eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn EVO Corse velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw EVO Corse velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik EVO Corse velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van EVO Corse bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste EVO Corse velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke EVO Corse velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken