Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!

page: Wielbouten of -moeren bij nieuwe velgen


Wielbouten of -moeren bij nieuwe velgen

Het kiezen van nieuwe velgen uit onze webshop staat gelijk aan een ervaring waarbij uw gemak en vertrouwen voorop staan. Wij begrijpen dat een eenvoudige en foutloze montage essentieel is. Daarom zijn de meeste wielbouten of -moeren van uw originele velgen perfect compatibel met uw nieuwe aankoop. Dit zorgt voor een moeiteloze installatie, waardoor u snel en met vertrouwen weer de weg op kunt.

Alles-in-één montagepakket

Mocht het voorkomen dat onze deskundige velgenspecialisten vaststellen dat er specifieke wielbouten of -moeren nodig zijn – wellicht vanwege een afwijkend boutgatontwerp – dan worden deze kosteloos meegeleverd met uw bestelling. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u alles binnen handbereik heeft voor een veilige en perfecte montage van uw splinternieuwe velgen.

Belangrijk om te weten

Bij het gebruik van onze innovatieve velgenconfigurator tonen we uitsluitend velgen die perfect zullen passen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale pasvorm en een zorgeloze installatie.

Deskundige hulp en advies

Heeft u vragen over de montage van uw gloednieuwe velgen? Onze professionals staan te popelen om u van dienst te zijn met persoonlijke ondersteuning. Of u nu vragen heeft over het gebruik van uw bestaande wielbouten of over de nieuw geleverde set uit onze collectie, we zijn er om u te assisteren.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken