Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Nissan velgen: Dynamisch en stijlvol voor uw auto

Nissan, een merk dat diversiteit en innovatie in zijn voertuigontwerpen belichaamt, verdient velgen die deze eigenschappen aanvullen. Onze collectie Nissan velgen is afgestemd op een breed scala van modellen, zoals de sportieve 370Z, de robuuste Qashqai, of de gezinsvriendelijke X-Trail. Deze velgen bieden niet alleen een visuele verrijking, maar verbeteren ook de algemene rijervaring van uw Nissan.

Vervaardigd met precisie en aandacht voor kwaliteit, combineren onze Nissan velgen esthetische aantrekkelijkheid met functionele betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om zowel de dynamische prestaties te verbeteren als om de unieke stijl van elk Nissan-model te accentueren. Met een diversiteit aan ontwerpen, van klassieke elegantie tot moderne flair, stellen onze velgen u in staat uw Nissan te personaliseren naar uw eigen voorkeuren. Kies voor onze Nissan velgen en ervaar een perfecte harmonie tussen stijl, comfort en prestatie, wat uw rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Versterk de uitstraling en rijervaring van uw Nissan met onze premium velgen. Ideaal voor sportieve prestaties en elegante looks.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Nissan?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Nissan

Nissan Almera Tino

Nissan Ariya

Nissan Aura

Nissan Bluebird

Nissan Cube

Nissan e-NV200

Nissan GT-R

Nissan Interstar

Nissan Kubistar

Nissan Leaf

Nissan NV200

Nissan NV300

Nissan NV400

Nissan Patrol GR

Nissan Pick up

Nissan Pixo

Nissan Primastar

Nissan Pulsar

Nissan Serena

Nissan Skyline

Nissan Skyline GT-R

Nissan Teana

Nissan Terrano

Nissan Titan

Nissan Townstar

Nissan X-Terra

Nissan Z

Nissan 350 Z

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken