Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo XD Series by KMC

XD Series by KMC: Revolutionaire velgen voor elke rit

XD Series by KMC, een merknaam die synoniem staat voor grensverleggende innovatie en stijl in de wereld van autovelgen sinds 1982. Deze velgen zijn speciaal ontworpen voor de onverschrokken, de pioniers die conventionele denkbeelden in de motorsport uitdagen. Elk wiel uit de XD Series by KMC-collectie vertegenwoordigt de essentie van hoogwaardig vakmanschap en is vervaardigd om het onmogelijke mogelijk te maken.

Het assortiment van XD Series by KMC bij Giva Wheels is indrukwekkend en veelzijdig, met opties die variëren van 16 tot 24 inch. Of u nu eigenaar bent van een stoere Amerikaanse oldtimer, een robuuste SUV, een krachtige pickup of een muscle car, XD Series by KMC heeft de perfecte set velgen om de unieke stijl van uw voertuig te accentueren. Van matt black tot chromen afwerkingen en van subtiele designs tot velgen met een diepe cuprand, elke optie is een statement op zich.

In het bijzonder valt de XD137 FMJ in mat zwart op, met zijn stoere uitstraling. De XD820 Grenade is een andere favoriet, beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder matt black with blue milled accents en een chromelook. Voor liefhebbers van dually velgen biedt de XD001 Inner Dually Rear een ongeëvenaarde robuustheid in zowel black als matt black.

Door velgen van XD Series by KMC aan te schaffen bij Giva Wheels, kiest u voor een combinatie van uitmuntende prestaties en esthetische perfectie. Elke velg is ontworpen met oog voor detail en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste eisen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte XD Series by KMC velgen voor uw voertuig te vinden.

XD Series by KMC velgen overzicht

XD Series by KMC velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek XD Series by KMC - innovatieve, stijlvolle velgen voor uw auto. Ideaal voor off-road en asfalt, verkrijgbaar in diverse maten.

Bestel velgen van XD Series by KMC en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande XD Series by KMC velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte XD Series by KMC velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op XD Series by KMC velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe XD Series by KMC velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik XD Series by KMC velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen XD Series by KMC velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of XD Series by KMC velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of XD Series by KMC velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke XD Series by KMC velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden XD Series by KMC velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De XD Series by KMC velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u XD Series by KMC online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van XD Series by KMC eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn XD Series by KMC velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw XD Series by KMC velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik XD Series by KMC velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van XD Series by KMC bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste XD Series by KMC velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke XD Series by KMC velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken