Menu

  • Wegens succes onbeperkt verlengd: GRATIS VERZENDING t.w.v. 45 EURO binnen Nederland en België op alle webshopbestellingen.

Selecteer uw voertuig

Geselecteerd voertuig

Onze velgenconfigurator helpt u de juiste velgen voor uw voertuig te vinden.
Staat uw voertuig er niet tussen of heeft u hulp nodig? Neem contact op!

BMW velgen configurator

Op zoek naar de perfecte velg voor uw BMW? Wilt u een velg waarmee u de uitstraling verbetert? Sportief, elegant of tijdloos? Het grootste assortiment velgen van de Benelux samengevoegd in onze velgenconfigurator met handige filters. Selecteer het model van uw BMW om alle beschikbare velgen voor uw voertuig te zien. Verfijn de selectie vervolgens op inchmaat, kleur of andere kenmerken. Allemaal 100% geschikt en passend voor uw voertuig.

Bestel losse velgen of maak uw bestelling compleet met zomer- of winterbanden, TPMS bandendruksensoren en andere accessoires. Aan huis geleverd of in onze werkplaats op uw voertuig gemonteerd. Geniet van al het moois wat Giva Wheels te bieden heeft. Vind de mooiste velg, wij doen de rest!

Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek onze BMW fotogalerij. Wellicht brengt al dit moois u op ideeën voor uw eigen auto.

Selecteer het model van uw BMW

BMW iX3

BMW 4-Serie

BMW 4-Serie

Staat uw voertuig er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van Giva Wheels

Uitstekend!
9.4
Gebaseerd op 2163 reviews
Goede ervaring
Rob - Lisse
Mooie website makkelijk uitzoeken ook voor de gewenste band. Wielen netjes afgeleverd.geen problemen met montage.mooi product.
goed bedrijf
john van Velzen - zoetermeer
hallo mijn eerste indruk was goed . ik was op zoek naar nieuwe velgen voor mijn auto en kwam bij jullie uit omdat er een ruime keuze was op velgen gebied dus die waren snel gevonden. ik had een afspraak gemaakt voor montage in de middag . maar omdat ik van ver moest komen was ik 1 uurtje te vroeg aanwezig . ook dat was geen probleem en ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg koffie. binnen 1 uur waren mijn velgen gemonteerd en kon ik weer huiswaarts . dus als ik ooit weer nieuwe velgen nodig heb dan kom ik terug . top service.
De banden zijn super vet en snel geleverd!
Jesse - Bathmen
De banden zien er nog beter uit dan dat ik had verwacht en de lever tijd was 11-15 dagen maar had ze na een week al binnen!
Vandaag Open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken