Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Alcar

Ontdek Alcar Hybridrad velgen: Innovatie ontmoet stijl

Alcar, een toonaangevende speler in de aftermarket wielindustrie, heeft zich onderscheiden door een innovatieve stap in wieltechnologie met hun Hybridrad-collectie. Deze unieke velgen combineren de voordelen van stalen velgen met de esthetische allure van lichtmetalen velgen, een echte gamechanger in de velgenmarkt.

In onze Alcar Hybridrad-collectie vindt u modellen zoals de Hybridrad 1 in zilver, Hybridrad 2 in antraciet en zilver, en de opvallende Hybridrad 3 in zwart. Elk model biedt een grotere diameter van de wielschijf, wat de wielen een robuustere en grotere uitstraling geeft. Dit maakt het verschil tussen stalen en lichtmetalen wielen minder opvallend.

De technologie achter Alcar Hybridrad velgen gaat echter verder dan alleen het uiterlijk. Deze velgen bieden ook voordelen op het gebied van gewichtsoptimalisatie, wat bijdraagt aan het debat over CO2-reductie. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor milieubewuste automobilisten die niet willen inleveren op stijl en prestaties.

Kies voor Alcar Hybridrad velgen en rij met vertrouwen, wetende dat u een product heeft dat zowel qua ontwerp als qua duurzaamheid aan de top staat. Of het nu gaat om dagelijks rijden of om een meer aangepaste rijervaring, Alcar biedt een wiel dat zowel visueel als functioneel indrukwekkend is.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alcar velgen voor uw voertuig te vinden.

Alcar velgen overzicht

Alcar velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de unieke combinatie van stijl en technologie met Alcar Hybridrad Velgen. Perfect voor auto-liefhebbers die zoeken naar optimale prestaties en design. Bekijk nu onze collectie!Alle Alcar velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Alcar en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Alcar velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alcar velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Alcar velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Alcar velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Alcar velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Alcar velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Alcar velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Alcar velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Alcar velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Alcar velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Alcar velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Alcar online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Alcar eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Alcar velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Alcar velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Alcar velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Alcar bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Alcar velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Alcar velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken