Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo TUFF

TUFF velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? TUFF weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, TUFF velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van TUFF treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van TUFF zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van TUFF, variërend van 16 inch tot en met 26 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande TUFF velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over TUFF

Erkend als een van de snelst groeiende off-road aftermarket wielmerken in de VS, ontwerpt en bouwt Tuff A.T. een breed scala aan baanbrekende wielen die op uw truck of Jeep passen. Of u nu een extreme truck hebt die agressief rijgedrag vereist of een alledaagse chauffeur, TUFF A.T. heeft een wiel voor u.

Tuff A.T. biedt verschillende vrachtwagenwielontwerpen, waaronder meerdere diepe lip- en holle wielstijlen, in maten van 15 tot 26 inch en verkrijgbaar in 5-, 6- en 8-lug toepassingen. TUFF A.T. ontwerpt en bouwt trend-setting off-road truck wielen tegen een betaalbare prijs. Tuff A.T. vrachtwagenwielen zijn verkrijgbaar in een groot aantal stijlen die op bijna elk voertuig passen

TUFF A.T. Wheels heeft in de loop der jaren een sterke populariteit en erkenning verworven, waardoor TUFF A.T. een van de snelst groeiende merken off-roadwielen in de VS is geworden. Met een verscheidenheid van ontwerpen en maten van 15? tot 26?, TUFF AT is zeker om een pasvorm voor uw truck of Jeep hebben. Of u nu een extreme truck hebt die een agressieve houding vereist of een dagelijkse bestuurder, TUFF A.T. heeft een wiel voor u tegen een betaalbare prijs. Verkrijgbaar in 5, 6 & 8 lug toepassingen, onze wiel line-up bestaat uit verschillende ontwerpen, waaronder concave, deep lip en nog veel meer. Wielen worden aangeboden in diverse afwerkingen, waaronder frees- en bead lock-modellen.

TUFF velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Directional velgen, velgen met een draairichting

Directional, ofwel draairichtiggevoelige velgen hebben gebogen spaken of schuine spaken, zodat het lijkt of ze altijd een bepaalde draairichting op gaan. Er zijn zogenaamde “gestileerde” directional velgen die enkel een draairinchting ontwerp hebben, maar dus eigenlijk niet echt directional zijn. Deze worden slechts met één mal gemaakt, dus aan de ene kant zullen ze naar voren kantelen, wat graven wordt genoemd, en aan de andere kant zullen ze naar achteren kantelen, wat swooping wordt genoemd.

De directional velgen graven of swoopen dus aan beide kanten van uw auto. Deze velgfabrikanten van deze velgen maken dus van beide draairichtingen een aparte mal. Kostbaar maar wel zeer uniek! Bij echte directional velgen bepaal JIJ dus of je ze clean en swooping of agressief en gravend laat draaien.

Giva Wheels geeft middels een icoon aan of de velgen in directional geleverd wordt

Grootste assortiment TUFF velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment TUFF velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van TUFF leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van TUFF op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

TUFF velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor TUFF velgen, daarnaast worden TUFF velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om TUFF velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden TUFF velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van TUFF gemonteerd met banden?

U kunt velgen van TUFF optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar TUFF velgen?

TUFF gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van TUFF op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van TUFF bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van TUFF bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!