Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo TUFF

Tuff A.T. Wheels: Trendsettende Off-Road velgen voor Trucks en Jeeps

Tuff A.T., bekend als een van de snelst groeiende off-road aftermarket wielmerken in de Verenigde Staten, specialiseert zich in het ontwerpen en vervaardigen van een breed scala aan innovatieve wielen voor trucks en Jeeps. Deze wielen zijn ideaal voor zowel extreme off-road voertuigen die robuustheid vereisen, als voor dagelijks gebruikte voertuigen, waarbij Tuff A.T. zorgt voor een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Het assortiment van Tuff A.T. omvat verschillende ontwerpen, waaronder diepe lip- en holle wielstijlen, beschikbaar in maten variërend van 15" tot 26". Deze wielen zijn ontworpen om trendsettend te zijn in de wereld van off-road truckwielen, en bieden een betaalbare optie voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle upgrade van hun voertuig. Tuff A.T. wielen zijn verkrijgbaar in 5-, 6- en 8-lug toepassingen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen.

Enkele opvallende modellen in het Tuff A.T. assortiment zijn de T07 in mat zwart, de T10 in mat zwart met rode accenten, en de T12 in satijnzwart met geborstelde inzetstukken. Daarnaast zijn er de T13 in zwart met gepolijst voorkant, de T1B en T2A in zwart met gefreesde spaken, en de T2B, eveneens in zwart met gefreesde spaken.

De populariteit en erkenning van Tuff A.T. Wheels door de jaren heen benadrukken hun positie als een toonaangevend merk in off-roadwielen in de VS. Met een verscheidenheid aan ontwerpen, maten en afwerkingen, waaronder frees- en bead lock-modellen, is Tuff A.T. een uitstekende keuze voor truck- en Jeep-eigenaren die op zoek zijn naar een wiel dat zowel high-performance als high-style levert. Tuff A.T. staat voor een robuuste, betrouwbare en stijlvolle keuze voor elke off-road liefhebber.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte TUFF velgen voor uw voertuig te vinden.

TUFF velgen overzicht

TUFF velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Tuff A.T. wielen, het snelgroeiende merk voor off-road velgen in de VS. Perfect voor trucks en Jeeps, verkrijgbaar in maten van 15" tot 26".

Bestel velgen van TUFF en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande TUFF velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte TUFF velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op TUFF velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe TUFF velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik TUFF velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen TUFF velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of TUFF velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of TUFF velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke TUFF velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden TUFF velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De TUFF velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u TUFF online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van TUFF eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn TUFF velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw TUFF velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik TUFF velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van TUFF bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste TUFF velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke TUFF velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken