Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Isuzu velgen: Duurzaam en stijlvol voor uw voertuig

Isuzu, een merk dat bekend staat om zijn betrouwbare en veelzijdige voertuigen, vraagt om velgen die deze kwaliteiten versterken. Onze collectie Isuzu velgen is ontworpen om zowel de functionaliteit als het uiterlijk van uw voertuig te verbeteren. Geschikt voor een reeks van modellen, van de robuuste D-Max tot de praktische Ascender, onze velgen bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid en stijl voor uw Isuzu.

Deze velgen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de uitdagingen van zowel dagelijks gebruik als de meer veeleisende rijomstandigheden. Of u nu uw Isuzu gebruikt voor werk of vrije tijd, onze velgen dragen bij aan een verbeterde rijervaring en verhogen de esthetische aantrekkingskracht van uw voertuig. Met een reeks aan ontwerpen om uit te kiezen, kunt u uw Isuzu personaliseren om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Onze Isuzu velgen zijn niet alleen een investering in de uitstraling van uw auto, maar ook in zijn prestaties en betrouwbaarheid op de weg.

Upgrade uw Isuzu met onze hoogwaardige velgen. Perfect voor zowel stijl als functionaliteit, geschikt voor alle Isuzu modellen.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Isuzu?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Isuzu

Isuzu Ascender

Isuzu Pickup

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 3233 reviews
Perfectie
Mehmet - Antwerpen
Tevreden vanaf het moment van bestellen tot het moment van wegrijden bij de garage. De juiste velgen en banden gekozen voor de juiste prijs, snel geleverd, snel gemonteerd. Vriendelijk en bekwaam personeel, warme onthaal. Ik krijg een warm gevoel van binnen wanneer ik zulke bedrijven tegenkom.
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
Goede en snelle service
Mike - Gistel
Uitgebreid gamma voor de perfecte velgen op maat voor mijn oude Chevrolet cavalier van 1987 en zorgvuldig ingepakt.
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken