Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Motegi Racing

Motegi Racing velgen: Performance-geïnspireerde velgen voor tuners en racers

Motegi Racing, synoniem voor hoogwaardige, op racen geïnspireerde wielen, biedt een ongeëvenaarde combinatie van sterkte, lichtgewicht prestaties en stijl. Dit merk is de ultieme keuze voor tuner- en racewagenliefhebbers die op zoek zijn naar een upgrade die hun passie voor snelheid en esthetiek weerspiegelt.

Het assortiment van Motegi Racing omvat diverse modellen zoals de MR116, verkrijgbaar in zwart met gepolijste lip of mat zwart met rode streep, en de MR118 in mat zwart. Ook biedt het merk de MR120 in zilver, de MR127 in satijnzwart, en de MR130 in zowel antraciet als zilver. Voor liefhebbers van geavanceerde technieken zijn er de Flow Forged modellen zoals de MR131 Traklite, verkrijgbaar in matbrons, satijnzwart en zilver, en de MR145 Traklite 30, in mat zwart en matbrons.

Motegi Racing onderscheidt zich door een focus op innovatieve technieken zoals Flow Forging, die niet alleen de esthetische aantrekkingskracht verhoogt, maar ook zorgt voor aanzienlijke gewichtsbesparingen en verbeterde prestaties. Deze benadering is cruciaal voor het verbeteren van de algehele rijervaring, vooral in race- en tuningtoepassingen.

Elk wiel in het Motegi Racing assortiment weerspiegelt de toewijding van het merk aan kwaliteit en performance. Of het nu gaat om de elegante MR140 SS10, de stoere MR141 Rally Gold, de stijlvolle MR143 CS6, of de opvallende MR152 serie, elk ontwerp is een testament aan de race-erfenis en technische superioriteit van Motegi Racing. Met een breed scala aan beschikbare inchmaten en kenmerken, biedt Motegi Racing voor elke autoliefhebber wat wils, of je nu streeft naar een subtiele upgrade of een radicale transformatie. Kies voor Motegi Racing wielen voor een onberispelijke mix van schoonheid en functionaliteit, en laat je tuner of racewagen schitteren op de weg of het circuit.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Motegi Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

Motegi Racing velgen overzicht

Motegi Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Upgrade je auto met Motegi Racing velgen, ontworpen voor ultieme sterkte, lichtgewicht prestaties en stijl. Perfect voor race- en tunerwagens.

Bestel velgen van Motegi Racing en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Motegi Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Motegi Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Motegi Racing velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Motegi Racing velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Motegi Racing velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Motegi Racing velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Motegi Racing velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Motegi Racing velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Motegi Racing velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Motegi Racing velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Motegi Racing velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Motegi Racing online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Motegi Racing eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Motegi Racing velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Motegi Racing velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Motegi Racing velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Motegi Racing bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Motegi Racing velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Motegi Racing velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken