Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Raffa

Raffa Wheels: Dynamische velgen voor dagelijks gebruik en Show Off

Raffa Wheels combineert effectief eenvoud met sportiviteit, waardoor ze een ideale keuze zijn voor automobilisten die zowel in het dagelijks verkeer als op de showvloer willen opvallen. Met een ongeëvenaarde focus op technische uitmuntendheid, streeft Raffa ernaar om velgen te produceren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook uitblinken in prestaties.

Het assortiment van Raffa omvat modellen zoals de RF-01, verkrijgbaar in matbrons en matgrafiet, en de RF-02 in zwart, matbrons en zilver. Deze ontwerpen benadrukken Raffa's inzet voor stijlvolle en functionele velgen. De RF-03-serie, beschikbaar in zwart, matbrons en zilver, evenals de RF-04-serie in zwart, grijs en zilver met gepolijste voorkanten, bieden gevarieerde opties voor verschillende smaken en voorkeuren.

De RF-09-serie in champagne en zilver met gepolijste lip, en de RS-serie met modellen als de RS-01 in zwart, matbrons, matgrafiet en zilver, de RS-02 in zwart met gepolijste lip, en de RS-03 in verschillende afwerkingen inclusief mat zwart met een getinte voorkant en gepolijste lip, tonen het vermogen van Raffa om een reeks dynamische en aantrekkelijke ontwerpen te bieden.

Raffa Wheels zijn niet alleen ontworpen voor esthetische aantrekkingskracht, maar ook voor prestatieverbetering. Dit merk biedt de perfecte combinatie van prestaties en stijlvol design, waardoor elke rit een uitzonderlijke ervaring wordt. De keuze voor Raffa is een keuze voor wielen die niet alleen uw auto transformeren, maar ook uw rijervaring verrijken, waardoor u met trots en vertrouwen de weg op gaat.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Raffa velgen voor uw voertuig te vinden.

Raffa velgen overzicht

Raffa velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Raffa Wheels, waar eenvoud en sportiviteit samenkomen in elk wielontwerp. Kies uit ons assortiment om uw dagelijkse rit een opvallende upgrade te geven.Alle Raffa velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Raffa en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Raffa velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Raffa velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Raffa velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Raffa velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Raffa velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Raffa velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Raffa velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Raffa velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Raffa velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Raffa velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Raffa velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Raffa online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Raffa eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Raffa velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Raffa velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Raffa velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Raffa bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Raffa velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Raffa velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken