Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Moto Metal

Over Moto Metal

Opgericht in 2002 is Moto Metal gemaakt voor de luidruchtigen. Degenen die uiteindelijk verenigd staan om haar persona van eclectische rebellie te verdedigen in het gezicht van de maatschappij. Niet voor de mainstream voor de wilde. Moto Metal wielen zijn het ultieme symbool van een cultuur van unapologetic individuals. Net als hun eigenaars, houden ze zich niet aan de regels. Ze zijn het sluitstuk van een machine die gebouwd is om de norm uit te dagen - luid, en klaar om je mond open te trekken.

Moto Metal velgen overzicht

Moto Metal velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Moto Metal weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Moto Metal velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Moto Metal treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Moto Metal zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Moto Metal, variërend van 16 inch tot en met 24 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Moto Metal velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Directional velgen, velgen met een draairichting

Directional, ofwel draairichtiggevoelige velgen hebben gebogen spaken of schuine spaken, zodat het lijkt of ze altijd een bepaalde draairichting op gaan. Er zijn zogenaamde “gestileerde” directional velgen die enkel een draairinchting ontwerp hebben, maar dus eigenlijk niet echt directional zijn. Deze worden slechts met één mal gemaakt, dus aan de ene kant zullen ze naar voren kantelen, wat graven wordt genoemd, en aan de andere kant zullen ze naar achteren kantelen, wat swooping wordt genoemd.

De directional velgen graven of swoopen dus aan beide kanten van uw auto. Deze velgfabrikanten van deze velgen maken dus van beide draairichtingen een aparte mal. Kostbaar maar wel zeer uniek! Bij echte directional velgen bepaal JIJ dus of je ze clean en swooping of agressief en gravend laat draaien.

Giva Wheels geeft middels een icoon aan of de velgen in directional geleverd wordt

Grootste assortiment Moto Metal velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Moto Metal velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Moto Metal leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Moto Metal op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Moto Metal velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Moto Metal velgen, daarnaast worden Moto Metal velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Moto Metal velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Moto Metal velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Moto Metal gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Moto Metal optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Moto Metal velgen?

Moto Metal gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Moto Metal op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Moto Metal bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Moto Metal bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!