Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Moto Metal

Moto Metal velgen: Voor de echte autorebellen!

Moto Metal, opgericht in 2002, staat voor een cultuur van ongeëvenaarde individualiteit en rebellie tegen de conventie. Deze velgen zijn het ultieme symbool voor degenen die luid en trots zijn, zich niet conformeren aan de norm en zich onderscheiden van de massa. Elk Moto Metal wiel is een uiting van eclectische rebellie, ontworpen voor de avontuurlijke automobilist die zichzelf durft te zijn in het aanvoorkant van conformiteit.

Onze wielen zijn meer dan alleen een onderdeel van je auto; ze zijn een statement van je identiteit. Met modellen zoals de MO800 Deep Six, MO801 Phantom, MO802, MO803 Banshee, MO804 Spider, MO805, MO806, MO807, MO808 Sniper, MO809 Stinger, MO810 Legacy, MO962, MO970, MO978 Razor, MO979 Buckshot, MO985 Breakout, MO986 Siege, MO992 Folsom, MO993 Hydra, MO995 Front, MO997 Hurricane, MO998 Kraken, en MO999, bieden we een diversiteit aan ontwerpen die passen bij elke unieke persoonlijkheid.

Elk model komt in verschillende afwerkingen, zoals Black with Milled Accents, Matt Black with Bronze Tint Polished Face, Chrome, en meer, beschikbaar in uiteenlopende inchmaten. Deze wielen zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook gebouwd om te presteren. Ze dagen de norm uit en geven je auto een ongeëvenaarde uitstraling en rijervaring.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Moto Metal velgen voor uw voertuig te vinden.

Moto Metal velgen overzicht

Moto Metal velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de kracht van Moto Metal velgen, ontworpen voor de gedurfde en rebelse automobilist. Ontketen je individualiteit met onze unieke, uitdagende ontwerpen.

Bestel velgen van Moto Metal en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Moto Metal velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Moto Metal velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Moto Metal velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Moto Metal velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Moto Metal velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Moto Metal velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Moto Metal velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Moto Metal velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Moto Metal velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Moto Metal velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Moto Metal velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Moto Metal online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Moto Metal eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Moto Metal velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Moto Metal velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Moto Metal velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Moto Metal bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Moto Metal velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Moto Metal velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken