Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Speedline

Ontdek Speedline velgen: De keuze van wereldkampioenen

Speedline, een naam synoniem met autosportsucces, staat bekend om zijn hoogwaardige velgen, die cruciaal zijn geweest voor het behalen van 86 FIA-wereldkampioenstitels in disciplines als Formule 1, Rally en GT Racing. Deze prestaties benadrukken de ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid van Speedline Velgen.

In onze collectie vindt u modellen zoals de Speedline SC1 Motorismo in mat zwart met gepolijste lip, die sportiviteit en verfijning combineert, en de Speedline SL1 Imperatore in zwart met gepolijste voorkant, een velg die kracht en elegantie uitstraalt. Ook de Speedline SL5 Vincitore en SL6 Vettore zijn populair, bekend om hun innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke prestaties.

Elk model in ons assortiment Speedline Velgen is vervaardigd met behulp van gespecialiseerde productietechnieken, die hun oorsprong vinden in de autosport. Deze technieken garanderen niet alleen topkwaliteit en duurzaamheid maar zorgen ook voor een opvallend esthetisch aantrekkingskracht.

Speedline Velgen zijn meer dan alleen een onderdeel van uw voertuig; ze zijn een statement van klasse, prestaties en een passie voor autosport. Of u nu een fervent autocoureur bent of gewoon op zoek bent naar velgen die uw auto naar een hoger niveau tillen, Speedline biedt de perfecte combinatie van prestatie en stijl. Kies Speedline voor een rijervaring die even opwindend is als de autosport zelf.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Speedline velgen voor uw voertuig te vinden.

Speedline velgen overzicht

Speedline velgen gemakkelijk online bestellen

Duik in de wereld van Speedline Velgen, de trots van autosportkampioenen. Topprestaties en elegant design voor uw auto. Bekijk onze selectie nu!Alle Speedline velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Speedline en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Speedline velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Speedline velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Speedline velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Speedline velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Speedline velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Speedline velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Speedline velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Speedline velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Speedline velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Speedline velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Speedline velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Speedline online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Speedline eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Speedline velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Speedline velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Speedline velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Speedline bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Speedline velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Speedline velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken