Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Eta Beta

Eta Beta velgen: Italiaans vakmanschap en innovatie

Eta Beta, met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 70, staat symbool voor Italiaanse finesse in velgendesign en productie. Het merk is bekend voor zijn revolutionaire, demonteerbare wielen gemaakt van een unieke legering van roestvrij staal en aluminium, een wereldpatent dat volledig in-house ontwikkeld is door Eta Beta.

Hun passie en streven naar perfectie zijn de drijvende krachten achter elk Eta Beta-wiel. Elk design, zorgvuldig ontworpen en geproduceerd in het hoofdkantoor, is een toonbeeld van Italiaanse kwaliteit en innovatie, gewaardeerd door klanten wereldwijd. Van de klassieke Eta Beta Amos tot de moderne Eta Beta Combat en de elegante Eta Beta Tettsut, ons assortiment biedt een diversiteit aan stijlen, maten en afwerkingen om aan elke behoefte te voldoen.

Kies voor Eta Beta als u op zoek bent naar velgen die een statement maken. Onze wielen combineren moeiteloos esthetische aantrekkingskracht met technische uitmuntendheid, geschikt voor zowel de autoliefhebber als de alledaagse bestuurder. Met Eta Beta kiest u voor meer dan een wiel; u kiest voor een erfgoed van passie, innovatie en Italiaanse kwaliteit.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Eta Beta velgen voor uw voertuig te vinden.

Eta Beta velgen overzicht

Eta Beta velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Eta Beta Velgen: Innovatieve ontwerpen en Italiaans vakmanschap. Perfecte combinatie van stijl en prestaties voor uw voertuig.

Bij diverse modellen van Eta Beta kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Volvo en Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Eta Beta velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Eta Beta en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Eta Beta velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Eta Beta velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Eta Beta velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Eta Beta velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Eta Beta velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Eta Beta velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Eta Beta velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Eta Beta velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Eta Beta velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Eta Beta velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Eta Beta velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Eta Beta online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Eta Beta eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Eta Beta velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Eta Beta velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Eta Beta velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Eta Beta bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Eta Beta velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Eta Beta velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken