Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Brock

Over Brock

Lichtmetalen velgen van Wheel Manufacturer for Brock & RC-Design maken indruk met uitstekende stabiliteit en hoogste veiligheid. Ze hebben ook een uitzonderlijk lange levensduur. Gecertificeerde management systemen in kwaliteit, milieu en energie zijn geïnstalleerd langs de gehele waardeketen en helpen ons om nieuwe productgeneraties voortdurend te verbeteren.

Lichtmetalen velgen van Brock onderscheiden zich door hun superieure optiek. Maar dat is niet alles, technische aspecten zoals Tire Pressure Monitoring Systems (TPMS) en andere technologische innovaties completeren elk wielproject in zijn individuele en herkenbare vorm.

Moderne software maakt het ontwerpen van mathematisch en topologisch perfecte geometrieën al in de planningsfase mogelijk. Zo wordt elke gram, voor de sterkte irrelevante gram, bespaard om enerzijds natuurlijke hulpbronnen zoals aluminium of brandstoffen te ontzien en anderzijds een uitstekende rijervaring te garanderen.

Zoals wij met ons motto "stilstand is achteruitgang" aangeven, staan technische innovaties in het middelpunt van onze bedrijfsprocessen en vormen zij ook de drijfveer voor onze afdeling Change Management.
Sterkteberekening

FEM-analyse: De "Finite-Element-Method" controleert eigenschappen zoals sterkte op basis van het structurele gedrag van het wieltype.

Met simulaties, waarbij real life scenario's en andere bedrijfsomstandigheden worden getest, kan een optimalisatie worden bereikt, reeds voordat de productie begint. Bij deze gelegenheid worden zwakke plekken ontdekt, wordt de verhouding tussen vermogen en gewicht verbeterd en kan het materiaalgebruik worden bepaald.

Gieten van legeringen

Brock Alloy Wheels gebruikt alleen grondstoffen van gerenommeerde leveranciers. Het binnenkomende aluminium wordt gescand en de gegevens worden overgebracht naar het ERP-systeem om te allen tijde een volledige traceerbaarheid te garanderen. Voordat ze gebruikt kunnen worden in het productieproces, moet elk stuk aluminium onze eigen spectrale testen ondergaan.
Gereedschapsbouw

Wij hebben onze eigen individuele gereedschapsbouw geïnstalleerd en wij zijn ervan overtuigd dat onze hoogtechnologische faciliteiten bijdragen tot een betere dienstverlening aan onze klanten. De combinatie van de modernste software en innovatieve machines leidt tot hogere precisie, flexibiliteit en efficiëntie. Door voortdurende verbeteringen kunnen wij onze nauwkeurigheid verhogen en permanent leveren zonder stijgende kosten. Onze hooggekwalificeerde gereedschapsbouw werkt voortdurend aan de matrijzen en mallen.
Smelten & Gieten

Gegoten aluminiumlegeringen worden verhit tot temperaturen boven hun smeltpunten om ze in vloeibare vorm verder te brengen. Met de toevoeging van additieven kunnen de eigenschappen van de smelt worden beïnvloed.
X-Ray

Al het binnenkomende aluminium wordt gescand en de gegevens worden overgebracht naar ons PPS-systeem, om op elk moment een volledige backtracking te verzekeren. Voordat ze in het productieproces worden gebruikt, ondergaat elk stuk aluminium onze eigen spectrale tests. Omdat het wiel een veiligheidscomponent is en aan hoge spanningen wordt blootgesteld, moet het een consistente, blaasgat- en poriënvrije metaalstructuur hebben. Daarom wordt bij Brock elk wiel gecontroleerd in een volledig geautomatiseerde röntgencabine. Als er kritieke fouten zijn, en onderdelen die niet aan onze eisen voldoen, worden ze opnieuw omgesmolten.
Warmtebehandeling

Met onze hoogtechnologische systemen kunnen de wielen tot zeer hoge temperaturen worden verhit om ze daarna zeer selectief af te koelen, volledig automatisch. Bij deze methode worden de wielen naar behoefte speciaal uitgehard, waardoor de sterkte tot het uiterste wordt verbeterd.
Structuur optimalisatie bewerking

SOM is een nauwkeurig geautomatiseerd proces waarbij al het materiaal, dat niet relevant is voor de sterkte van het wiel, door moderne CNC machines wordt weggewerkt. Deze delen van het wiel worden reeds in een vroeg stadium van het ontwikkelingsproces bepaald. De terugkeer van dit materiaal vindt plaats in ons eigen recyclingproces, dat een perfect gebruik van de hulpbronnen garandeert.

Oppervlaktebehandeling

Technologisch gedreven procedures voor oppervlakte afwerking maken het mogelijk om oneindig te voldoen aan de eisen van de klant met betrekking tot de individualisering. Het maakt niet uit of het wiel moet glimmen als een spiegel, of dat het matte aspect de grotere rol speelt, zelfs een mix is mogelijk. Voor Brock Alloy Wheels is geen enkele oplossing een probleem. Elke oppervlakteafwerking wordt afgewerkt met een speciale blanke lak, die niet alleen tot de meest consistente, maar ook tot de meest milieuvriendelijke opties van coating behoort.

Testlaboratorium

Computersimulaties zijn erg nuttig voordat het product in serieproductie gaat, maar als het op de eindcontrole aankomt, zijn computersimulaties niet geschikt. Bij Brock Alloy Wheels doen we niet alleen theoretisch onderzoek, we doen ook testen met het eindproduct. Met onze testfaciliteiten beschikt Brock Alloy Wheels over een uitgebreid park van testbanken, die door ons getrainde personeel met de hoogste precisie worden gebruikt.

Brock velgen overzicht

Brock velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Brock is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Brock design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Brock velgen. Bij diverse modellen van Brock kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Brock velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Brock, variërend van 15 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Brock velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Brock velgen passen bij de typische lijnen van Porsche

Het elegante en tegelijk agressieve design van Porsche is een must voor liefhebbers van sportwagens. Daarom moeten velgen passen bij de typische lijnen van de prestigieuze Duitse autofabrikant uit Stuttgart.
Brock heeft de beste lichtmetalen velgen voor nagenoeg alle Porsche modellen als de Cayenne, 911, Panamera, Boxster, Cayman en Macan. Elk van de Brock velgen die wij u tonen is goedgekeurd door de autoriteit voor de maximale veiligheid in overeenstemming met de wet. Het grote voordeel van Brock Porsche dedicated velgen is dat u veel goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij uw merkdealer zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. De originele Porsche naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Mercedes-Benz velgen van Brock zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Brock zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Brock modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Brock lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Brock velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Brock velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Brock velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Passende Brock velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Brock velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Brock is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment Brock velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Brock velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Brock leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Brock op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Brock velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Brock velgen, daarnaast worden Brock velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Brock velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Brock velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Brock gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Brock optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Brock velgen?

Brock gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Brock op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Brock bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Brock bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!