Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Brock

Brock velgen: Innovatie en kwaliteit in elke velg

Brock, erkend voor zijn technologische innovatie en compromisloze kwaliteit, is een toonaangevende fabrikant van lichtmetalen velgen. Met een focus op stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid, onderscheidt Brock zich door het integreren van geavanceerde ontwerp- en productietechnieken in elk wiel. Hun wielen staan bekend om hun uitzonderlijke levensduur en sterkte, mede dankzij hun gecertificeerde management systemen in kwaliteit, milieu en energie.

Brock zet sterk in op kwaliteit en precisie, van de selectie van grondstoffen tot aan het eindproduct. Dit wordt verzekerd door uitgebreide tests en controles, zoals FEM-analyse, spectrale tests en röntgeninspecties. Dit alles draagt bij aan het creëren van velgen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

De velgen van Brock zijn beschikbaar in een diversiteit aan designs en maten, variërend van klassiek zilver tot modern mat zwart, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen en voorkeuren. Elk wiel is een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit, ontworpen om de best mogelijke rijervaring te bieden.

Kies voor Brock velgen als u op zoek bent naar een wiel dat innovatie, prestatie en stijl combineert. Met een assortiment dat varieert van de elegante B32 tot de stoere B24, heeft Brock voor iedere auto en elke stijl een passend wiel. Ontdek nu het assortiment van Brock en verhoog de prestaties en uitstraling van uw voertuig met een set hoogwaardige Brock velgen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Brock velgen voor uw voertuig te vinden.

Brock velgen overzicht

Brock velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Brock Velgen, waar technische perfectie en stijlvol design samensmelten. Bekijk ons assortiment van hoogwaardige, duurzame lichtmetalen velgen!

Bij diverse modellen van Brock kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Brock velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Brock en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Brock velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Brock velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Brock velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Brock velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Brock velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Brock velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Brock velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Brock velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Brock velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Brock velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Brock velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Brock online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Brock eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Brock velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Brock velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Brock velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Brock bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Brock velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Brock velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 3233 reviews
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
Goede en snelle service
Mike - Gistel
Uitgebreid gamma voor de perfecte velgen op maat voor mijn oude Chevrolet cavalier van 1987 en zorgvuldig ingepakt.
Op tijd en volgens afspraak
Ad - Nieuwstadt
Vriendelijk personeel, profesionele organisatie. 1 "minpuntje" als je ter plaatse niet bekend bent rij je er zo aan voorbij.
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken