Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Advanti Racing

Advanti Racing velgen: Hoogwaardig design en prestaties

Advanti Racing staat bekend om zijn baanbrekende ontwerpen en diversiteit in kleuren, een merk dat een ultieme combinatie van stijl en prestatie biedt. De velgen van Advanti Racing zijn niet alleen een toonbeeld van hoogwaardige afwerking en gebruik van kwalitatieve lakken, maar zijn ook technisch superieur, zoals blijkt uit hun gebruik door het Mercedes Petronas Formule 1 team.

De velgen zijn TÜV-gekeurd, wat wijst op hun veiligheid en betrouwbaarheid. Dit wordt gecombineerd met een brede reeks aan ontwerpen en maten, waardoor er voor elke voorkeur en elk voertuigtype een geschikte optie beschikbaar is. Van Advanti Racing's ADV10 Nepa in zilver tot de ADV11 Turba in hoogglans en de ADV15 Centurio in mat gunmetal, elke velg is ontworpen om elk voertuig om te toveren in een opvallende verschijning.

Advanti Racing, met zijn rijke race-erfgoed, legt de nadruk op prestatiegerichte ontwerpen die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk. De velgen zijn ontworpen met aandacht voor details zoals stijfheid, optimale gewichtsverdeling en betrouwbaarheid, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als voor op de racebaan.

Met een combinatie van sportieve lijnen, scherpe rondingen en een moderne, maar toch klassieke uitstraling, biedt Advanti Racing een assortiment dat voldoet aan de behoeften van zowel autoliefhebbers als professionele racers. Elk wiel weerspiegelt de passie en expertise van het team achter Advanti Racing, gericht op kwaliteit en innovatie.

Kortom, Advanti Racing biedt een indrukwekkende combinatie van stijl, prestaties en kwaliteit, waardoor het een topkeuze is voor iedereen die op zoek is naar superieure aftermarket-velgen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Advanti Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

Advanti Racing velgen overzicht

Advanti Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de exclusieve collectie van Advanti Racing: velgen gekenmerkt door superieure kwaliteit, indrukwekkende designs en ongeëvenaarde prestaties, ideaal voor elke autoliefhebber.Alle Advanti Racing velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Advanti Racing en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Advanti Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Advanti Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Advanti Racing velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Advanti Racing velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Advanti Racing velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Advanti Racing velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Advanti Racing velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Advanti Racing velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Advanti Racing velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Advanti Racing velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Advanti Racing velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Advanti Racing online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Advanti Racing eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Advanti Racing velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Advanti Racing velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Advanti Racing velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Advanti Racing bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Advanti Racing velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Advanti Racing velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken