Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Advanti Racing

Advanti Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Advanti Racing is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Advanti Racing design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Advanti Racing velgen.

Alle Advanti Racing velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Advanti Racing, variërend van 15 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Advanti Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Advanti Racing

Advanti Racing is een velgenmerk met vooruitstrevende designs in verscheidene kleuren. Het merk kenmerkt zicht door het gebruik van hoogwaardige lakken en een verfijnde afwerking.

Daarom dat het Mercedes-Benz Petronas Formule 1 team rijdt op velgen van Advanti Racing. De velgen zijn TÜV gekeurd. Door een grote verscheidenheid te bieden in designs en maten biedt het merk voor elk wat wils. De velgen van Advanti Racing maken van elke auto een echte eyecatcher.

Advanti Racing is een high-end velgenmerk met een een race-historie. De velgen zijn niet alleen ontworpen voor pure prestaties, maar ook om indruk te maken. Gemaakt met precisie, ontworpen in onberispelijke stijl en met zorg geconstrueerd op betrouwbaarheid, stijfheid en optimaal gewicht.

"At Advanti, we are proud to bring you the world’s finest wheels.”


Sportieve lijnen en scherpe rondingen - slechts twee van de synoniemen die het merk Advanti Racing treffend omschrijven. De fabrikant van de sportieve maar stijlvolle velgen biedt een modern en tegelijkertijd klassiek assortiment wielvarianten voor het Europese wegverkeer. Door de bijna volledige dekking van alle gangbare wielmaten kan aan bijna elke individuele ombouwwens worden voldaan.

De vormentaal en de kleurstelling van de verschillende exemplaren geven aan dat hier gepassioneerde en professioneel ervaren raceliefhebbers aan het werk zijn wat betreft materiaalkeuze en technische planning.

Natuurlijk, uitgerust met TÜV en ABE, dekken de lichtgewicht aluminium wielen een breed scala van voertuigen en zijn daarom een top alternatief voor conventionele OE wielen. Ook voor de winter want veel modellen van het Advanti Racing merk zijn uitgerust met 4 jaar garantie op lak (of oppervlakte afwerking).

Advanti Racing velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Advanti Racing velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Advanti Racing velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Advanti Racing leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Advanti Racing op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Advanti Racing velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Advanti Racing velgen, daarnaast worden Advanti Racing velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Advanti Racing velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Advanti Racing velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Advanti Racing gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Advanti Racing optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Advanti Racing velgen?

Advanti Racing gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Advanti Racing op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Advanti Racing bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Advanti Racing bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!