Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Racer

Racer Wheels collectie: Stijlvolle en duurzame aluminium velgen

RACER Wheels, het iconische Franse merk opgericht in 1998, combineert functionaliteit met esthetiek om aan de wereldwijde vraag van slimme consumenten te voldoen. Met een geschiedenis die teruggaat tot de introductie van hun kenmerkende logo in 2007, staat RACER bekend om zijn twee RR-logo, waarvan er één gespiegeld is, wat het merk een onderscheidende identiteit geeft.

Elke velg van RACER Wheels wordt ontworpen en gecontroleerd van concept tot voltooiing door gerenommeerde ontwerpers, waarbij de strengste homologaties zoals TUV, ECE 124 en JWL worden gehaald. Deze rigoureuze aandacht voor detail zorgt ervoor dat elke velg voldoet aan de maximale belastingseisen voor de geselecteerde voertuigen.

De collectie van RACER Wheels bevat diverse stijlen zoals BORDER, ICE, LYRA LIGHT, MONZA, TARGET, VOLCANE en ZENITH. Beschikbaar in een reeks van maten van 14 tot 18 inch en afwerkingen zoals Gunmetal en Silver, biedt RACER voor elk wat wils. Of het nu gaat om het uitrusten van een auto voor de winter of voor de lente-zomer, RACER biedt zowel nuttige als esthetisch aantrekkelijke opties.

RACER Wheels staat bekend om zijn betaalbare kwaliteit en duurzame constructie, wat ze een ideale keuze maakt voor consumenten die hun auto willen uitrusten met stijlvolle, maar praktische wielen. Het merk spreekt een breed publiek aan, van autoliefhebbers tot de dagelijkse bestuurder, die waarde hecht aan zowel prestatie als uitstraling. Met RACER Wheels is elke rit een combinatie van comfort, veiligheid en stijl.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Racer velgen voor uw voertuig te vinden.

Racer velgen overzicht

Racer velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Racer Wheels, het Franse merk voor hoogwaardige aluminium velgen. Van Gunmetal tot Silver, Racer biedt een verscheidenheid aan stijlen voor elke auto. Perfect voor slimme consumenten!

Bestel velgen van Racer en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Racer velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Racer velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Racer velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Racer velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Racer velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Racer velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Racer velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Racer velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Racer velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Racer velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Racer velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Racer online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Racer eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Racer velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Racer velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Racer velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Racer bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Racer velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Racer velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken