Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten. Bestellingen worden zonder vertraging verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Toyota OEM Wheels

Toyota OEM Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Toyota OEM velgen gemakkelijk online bestellen.

Alle Toyota OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Toyota OEM Wheels geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt Toyota OEM velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van Toyota OEM Wheels kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van Toyota OEM Wheels, variërend van 16 inch tot en met 17 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Toyota OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Toyota OEM Wheels

Toyota OEM Wheels, (Original Equipment Manufacturer) zijn wielen die zijn gemaakt door de oorspronkelijke fabrikant van uw auto en zijn de exacte velgen die ooit bij uw type voertuig zijn geleverd. Als ze niet rechtstreeks door de autofabrikant zelf zijn gemaakt, worden ze door een onafhankelijke velgenfabrikant zoals Rial, Ronal, ATS, BBS, OZ, enz in licentie van Toyota gemaakt.

De Toyota OEM Wheels die worden aangeboden door Giva Wheels voldoen gegarandeerd aan de exacte specificaties van het origineel in termen van afmetingen, rijgedrag, prestaties en esthetiek. OEM wielen passen perfect op de naaf van uw auto zonder het gebruik van spacers, naafringen of aftermarket bouten om ze te kunnen monteren. Het betreft hier dus 100% originele velgen.

OEM wielen zijn ook vaker gesmeed met gegoten aluminium en een toevoeging van magnesium voor extra sterkte.

Het normaliter enige grote nadeel van een set OEM-velgen is hun forse prijskaartje. Je mag verwachten dat je veel meer betaalt voor OEM-velgen dan after-market velgen, maar bij Giva Wheels betaal je slechts een fractie van de prijs dan de officiële Toyota dealer rekent. En dit voor exacte hetzelfde product met dezelfde serienummers.

Toyota OEM velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Toyota OEM Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Toyota OEM Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Toyota OEM Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Toyota OEM Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Toyota OEM Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Toyota OEM Wheels velgen, daarnaast worden Toyota OEM Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Toyota OEM Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Toyota OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Toyota OEM Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Toyota OEM Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Toyota OEM Wheels velgen?

Toyota OEM Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Toyota OEM Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Toyota OEM Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Toyota OEM Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!