Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Konig Wheels

König Wheels: Meer dan 40 jaar innovatie in aftermarket velgen

König Wheels, al meer dan 40 jaar een van de meest herkenbare merken in de aftermarket wielindustrie, heeft zich stevig gevestigd als een leider in de evolutie van de sport compact gemeenschap in de VS. Sinds 1982 produceert König enkele van de hoogste kwaliteit aftermarket velgen ter wereld. Oorspronkelijk gericht op het ontwikkelen van wielen voor jongeren die importvoertuigen aan het pimpen waren, heeft König zich ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf dat wielen produceert voor een veelheid aan voertuigsegmenten.

König staat bekend om zijn unieke wielmerken, waaronder König, Advanti Racing, Maxxim, Bravado Performance en Mamba Off-road. Daarnaast vervaardigt König ook wielen voor OEM-gebruik en enkele van de grootste wielmerken ter wereld. Met de nieuwste technologieën en strikte veiligheidsnormen, biedt König een reeks producten die aan de voorhoede staan van wieltechnologie.

Het assortiment van König Wheels omvat de Ampliform in brons en donker metallic grafiet (17, 18 en 19 inch), de Countergram in chroom en mat zwart (15, 17 en 19 inch), en de Dekagram in brons en semi matt zwart (15 tot 19 inch). De Dial In-serie in zwart, goud, mat grijs en wit (15 inch), en de Freeform in brons en matzilver (15 tot 19 inch) tonen de diversiteit aan stijlen. De Hexaform en Hypergram series bieden opties in matzwart, matbrons en verschillende grijstinten (15 tot 19 inch). De Oversteer in zwart (19 inch) en de Rewind in zilver (15 en 16 inch) completeren het aanbod.

König's doel is simpel: het beste product op de markt leveren met de meest vooruitstrevende stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. Voor liefhebbers die op zoek zijn naar premium aftermarket velgen, is König Wheels een uitstekende keuze.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Konig velgen voor uw voertuig te vinden.

Konig velgen overzicht

Konig velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de kwaliteit van Konig Wheels, een leider in de sport compacte gemeenschap. Ontdek hun uitgebreide assortiment in verschillende stijlen en maten.

Bestel velgen van Konig Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Konig velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Konig velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Konig Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Konig Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Konig Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Konig Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Konig Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Konig Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Konig Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Konig Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Konig Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Konig Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Konig Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Konig Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Konig Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Konig Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Konig Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Konig Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Konig Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken