Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Tomason

Over Tomason

Wij van Tomason zijn al meer dan 20 jaar actief in de banden- en velgenmarkt.

Toen we in 2004 onze eerste eigen velg, de TN1, ontwikkelden en lanceerden, was de feedback van de tuninggemeenschap en van onze klanten zo overweldigend dat we sindsdien voortdurend nieuwe velgen en ontwerpen hebben ontwikkeld. Tegelijkertijd richten we ons op hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Met onze innovatieve ontwerpen proberen we altijd bij de tijd te blijven, wat ons meestal ook lukt.

Onze passie: "Tijdloze, eerlijke ontwerpen uit het hart van het Ruhrgebied"

We streven ernaar om onze producten aan te spreken - met meer klassieke en minimalistische ontwerpen vanaf 14" evenals sportieve, agressieve en holle ontwerpen tot 22".

Inmiddels werken ruim 20 medewerkers op het hoofdkantoor in Essen, van waaruit onze klanten - nationaal en internationaal - worden verzorgd en beleverd.
Voor de landelijke ondersteuning van de eindklant hebben we overeenkomstige samenwerkingsovereenkomsten gesloten met toonaangevende dealers in de autoaccessoires- en tuningmarkt.
Onze producten zijn verkrijgbaar in meer dan 2500 filialen van banden- en velgendealers in heel Duitsland.

Maar ook internationaal zijn onze velgen gewild. Onze exportpartners leveren onze producten voornamelijk aan het Europese buitenland, maar we werken ook samen met tuningpartners over de hele wereld.

Geïnspireerd door het grote succes van onze velgen, hebben we in 2016 onze kerncompetentie uitgebreid en - passend bij onze velgen - onze eigen banden op de markt gebracht. Uiteraard ligt onze primaire focus hier op hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Ons steeds groter wordende assortiment velgen en banden omvat een breed scala aan voertuigklassen - van kleine auto's tot compacte auto's, middenklasse en luxe auto's, sportwagens, VAN & SUV's en bedrijfsvoertuigen.

Bij Tomason staan we verenigd voor en achter onze producten - en klantenservice leeft bij ons.

Tomason velgen overzicht

Tomason velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Tomason is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Tomason design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Tomason velgen. Bij diverse modellen van Tomason kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, Tesla, Mercedes-Benz en Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Tomason velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Tomason, variërend van 15 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Tomason velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Tomason velgen passen bij de typische lijnen van Porsche

Het elegante en tegelijk agressieve design van Porsche is een must voor liefhebbers van sportwagens. Daarom moeten velgen passen bij de typische lijnen van de prestigieuze Duitse autofabrikant uit Stuttgart.
Tomason heeft de beste lichtmetalen velgen voor nagenoeg alle Porsche modellen als de Cayenne, 911, Panamera, Boxster, Cayman en Macan. Elk van de Tomason velgen die wij u tonen is goedgekeurd door de autoriteit voor de maximale veiligheid in overeenstemming met de wet. Het grote voordeel van Tomason Porsche dedicated velgen is dat u veel goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij uw merkdealer zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. De originele Porsche naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Mercedes-Benz velgen van Tomason zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Tomason zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Tomason modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Tomason lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Tomason velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Tomason velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Tomason velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Tomason velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Tomason velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Tomason leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Tomason op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Tomason velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Tomason velgen, daarnaast worden Tomason velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Tomason velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Tomason velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Tomason gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Tomason optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Tomason velgen?

Tomason gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Tomason op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Tomason bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Tomason bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!