Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Tomason

Tomason velgen: Innovatief en hoogwaardig design uit Duitsland

Tomason, al meer dan twee decennia actief in de banden- en velgenmarkt, heeft zich gevestigd als een vooraanstaand Duits merk in de velgenindustrie. Sinds de lancering van hun eerste eigen velg, de TN1, in 2004, heeft Tomason een continue stroom van nieuwe, innovatieve velgontwerpen op de markt gebracht. Hun focus ligt op het aanbieden van hoogwaardige velgen tegen een eerlijke prijs, met een assortiment dat zowel klassieke als sportieve designs omvat, variërend van 14" tot 22".

Het Tomason-team werkt vanuit hun hoofdkantoor in Essen, Duitsland, en bedient klanten wereldwijd, zowel nationaal als internationaal, met hun producten die beschikbaar zijn in meer dan 2500 filialen van banden- en velgendealers. Tomason's velgen zijn niet alleen populair in Europa, maar hebben ook een wereldwijde aanwezigheid dankzij hun exportpartners en samenwerkingen met toonaangevende dealers in de autoaccessoires- en tuningmarkt.

In 2016 breidde Tomason zijn productlijn uit met eigen banden, passend bij hun velgen, met de nadruk op hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Hun assortiment omvat een breed scala aan voertuigklassen, van kleine auto's tot luxe auto's, sportwagens, VAN's, SUV's en bedrijfsvoertuigen.

Het assortiment van Tomason omvat modellen zoals AR1, AR2, TN Offroad, TN1 tot en met TN29 en de TR-Horse-6015. Deze velgen zijn beschikbaar in verschillende maten en afwerkingen, waaronder zwart, mat antraciet, brons, zilver en unieke kleuren zoals donker hyper zwart en gepolijste voorzijde.

Tomason's toewijding aan innovatie, kwaliteit en klantenservice maakt hun velgen een uitstekende keuze voor automobilisten die waarde hechten aan zowel esthetiek als prestatie. Met Tomason kiest men voor een merk dat staat voor tijdloze ontwerpen, technologische superioriteit en Duitse vakmanschap.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Tomason velgen voor uw voertuig te vinden.

Tomason velgen overzicht

Tomason velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Tomason velgen, een blend van meer dan 20 jaar ervaring in de velgenmarkt. Kies uit een scala aan tijdloze designs voor elke auto, geproduceerd met Duitse precisie.

Bij diverse modellen van Tomason kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, Tesla, Mercedes-Benz en Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Tomason velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Tomason en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Tomason velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Tomason velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Tomason velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Tomason velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Tomason velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Tomason velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Tomason velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Tomason velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Tomason velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Tomason velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Tomason velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Tomason online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Tomason eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Tomason velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Tomason velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Tomason velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Tomason bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Tomason velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Tomason velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken