Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Niche

Niche velgen: Stijlvolle en duurzame keuze voor elk voertuig

Synoniem voor diversiteit en kwaliteit in de wereld van autovelgen. Met een focus op zowel stijl als functionaliteit, biedt Niche een indrukwekkend scala aan gegoten monoblock velgen. Hun collectie, variërend van 17 tot 24 inch, is ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van verschillende voertuigen. Van de elegante 'Niche Altair' tot de robuuste 'Niche Torsion', elke velg weerspiegelt de toewijding van Niche aan kwaliteit en esthetiek.

Elk model, zoals de 'Niche Amalfi' en 'Niche Carina', is verkrijgbaar in specifieke inchmaten en kenmerken die zijn aangepast aan de behoeften van de klant. Of u nu kiest voor de klassieke 'Niche Misano' of de opvallende 'Niche Kanan', u bent verzekerd van een product dat niet alleen uw voertuig verfraait maar ook langdurige prestaties levert.

Met Niche velgen kiest u voor een unieke combinatie van stijl, kwaliteit en veelzijdigheid. Elk ontwerp spreekt tot de verbeelding en benadrukt de persoonlijkheid van uw voertuig, terwijl u verzekerd bent van een betrouwbare en duurzame rijervaring.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Niche velgen voor uw voertuig te vinden.

Niche velgen overzicht

Niche velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Niche Velgen: Breed assortiment van maten (17-24 inch) en stijlen. Van matt black tot platinum afwerkingen, perfect voor uw auto.

Bij diverse modellen van Niche kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Niche en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Niche velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Niche velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Niche velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Niche velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Niche velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Niche velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Niche velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Niche velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Niche velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Niche velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Niche velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Niche online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Niche eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Niche velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Niche velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Niche velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Niche bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Niche velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Niche velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken