Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Black Rhino

Black Rhino velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Black Rhino weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Black Rhino velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Black Rhino treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Black Rhino zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Black Rhino, variërend van 15 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Black Rhino velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Black Rhino

Alle Black Rhino wielen voor vrachtwagens en SUV's zijn gemaakt van eigen aluminium legeringen die licht van gewicht combineren met een uitzonderlijke duurzaamheid. Ze worden vervaardigd in misschien wel de meest geavanceerde wielenfabriek ter wereld met behulp van de meest geavanceerde productiemethoden. Ze zijn ontworpen om te gedijen in veeleisende omgevingen met zware ladingen die typisch zijn voor opgetilde, aangepaste vrachtwagens en gebruik buiten de snelweg.

Dit zijn massieve wielen, tot 24 inch in diameter, met mammoet lippen, tot zes inch, om veilig te zitten de oversized banden we weten dat je in gedachten hebt.

Zes verschillende centreerboring diameters zorgen voor een trillingsvrije rit met geoptimaliseerde lastbehandeling over een breed scala van voertuigmerken. Centreerringen zijn beschikbaar voor niet-standaard toepassingen. Vijf-, zes- en achtschroefpatronen zijn mogelijk. Voor off-highway toepassingen zijn offsets tot -12 mm beschikbaar en voor de brede, agressieve stance die tuners van stadsvrachtwagens verkiezen, zijn offsets van 0 mm tot +35 mm beschikbaar.

Black Rhino, genoemd naar een van de sterkste en gemeenste beesten op de planeet, richt zich uitsluitend op het ontwerpen en produceren van aantrekkelijke, hoge kwaliteit, geharde lichtmetalen velgen voor uw truck of SUV. Dat geldt ook voor opgeheven terreinwagens, die wielen nodig hebben die het agressieve uiterlijk van je truck versterken en een negatieve offset hebben, en stadswagens, die wielen zoeken met veel stijl om zich te onderscheiden van de rest en die meestal een positieve offset hebben. Hoe dan ook, we hebben je gedekt.

We weten dat het vrachtwagenpubliek veel waarde hecht aan hun voertuigen. Wij weten dat, omdat we voelen op dezelfde manier. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar wielen die lichter en sterker zijn, er fantastisch uitzien en een opvallende afwerking hebben. Wij denken dat wij de standaard zetten voor vrachtwagen- en SUV-wielen. We denken dat u het met ons eens bent.

Black Rhino velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Black Rhino velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Black Rhino velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Black Rhino leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Black Rhino op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Black Rhino velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Black Rhino velgen, daarnaast worden Black Rhino velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Black Rhino velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Black Rhino velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Black Rhino gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Black Rhino optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Black Rhino velgen?

Black Rhino gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Black Rhino op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Black Rhino bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Black Rhino bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!