Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Fuchsfelge

Fuchs velgen: Iconisch design voor sportieve en luxe auto's

Fuchsfelge, bekend om hun baanbrekende bijdrage aan de autowereld met de introductie van het eerste gesmede wiel voor de Porsche 911 in 1965, staat synoniem voor kwaliteit en innovatie in de wereld van lichtmetalen velgen. De Fuchsfelge, oorspronkelijk ontworpen voor Porsche, werd snel populair bij andere luxe automerken, waaronder Mercedes, NSU, Opel, Audi, Ferrari, en zelfs Rolls-Royce. Deze velgen zijn niet alleen een symbool van sportiviteit, maar ook van esthetische verfijning.

De velgen van Fuchsfelge zijn inmiddels uitgegroeid tot een visueel herkenbaar kenmerk voor veel klassieke en sportieve auto's. Hun tijdloze ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit hebben ze gemaakt tot een favoriete keuze voor liefhebbers van luxe en prestatievoertuigen. Met de opkomst van elektrische auto's is Fuchs ook een pionier geworden in het leveren van lichtgewicht gesmede wielen, waarbij de nadruk ligt op het verhogen van het bereik door het verminderen van het gewicht.

In het huidige assortiment, zoals de Fuchs in mat zwart met gepolijste voorkant en lip, beschikbaar in maten van 17 tot 19 inch, en de versies in zilver met gepolijste lip, blijft Fuchs trouw aan hun erfgoed van innovatie en kwaliteit. Deze velgen zijn meer dan alleen een accessoire; ze zijn een stukje geschiedenis dat uw auto een onderscheidende en sportieve uitstraling geeft.

Velgen van Fuchsfelge zijn dus een ideale keuze voor eigenaren van voertuigen die waarde hechten aan historie, kwaliteit en een iconisch ontwerp. Ze bieden een perfecte combinatie van esthetiek en prestatie, wat uw auto een unieke allure geeft, of het nu gaat om een klassieke Porsche, een moderne Audi, of een luxe Rolls-Royce. Met Fuchsfelge is uw auto niet alleen een vervoersmiddel, maar een statement van klasse en historisch besef.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Fuchsfelge velgen voor uw voertuig te vinden.

Fuchsfelge velgen overzicht

Fuchsfelge velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de historische en sportieve allure van Fuchsfelge. Perfect voor Porsche, BMW, en Audi. Beschikbaar in mat zwart en zilver met gepolijste afwerkingen.

Bij diverse modellen van Fuchsfelge kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Fuchsfelge velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Fuchsfelge en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Fuchsfelge velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Fuchsfelge velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Fuchsfelge velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Fuchsfelge velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Fuchsfelge velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Fuchsfelge velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Fuchsfelge velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Fuchsfelge velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Fuchsfelge velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Fuchsfelge velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Fuchsfelge velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Fuchsfelge online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Fuchsfelge eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Fuchsfelge velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Fuchsfelge velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Fuchsfelge velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Fuchsfelge bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Fuchsfelge velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Fuchsfelge velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken