Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 3SDM

3SDM Wheels: Innovatieve en op maat gemaakte designs

3SDM heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van velgen met hun onophoudelijke streven naar innovatieve ontwerpen en stijlen. Het merk staat bekend om het creëren van wielen die zowel fris als op maat gemaakt zijn voor individuele smaken en behoeften. Met een sterke focus op maatwerk, zijn 3SDM wielen ontworpen, geëngineerd en gefabriceerd volgens de exacte specificaties van de klant, waardoor ze een unieke plek innemen in de markt.

Elk wiel van 3SDM ondergaat een intensief productieproces, inclusief uren van ontbramen, schuren, polijsten en borstelen. Dit zorgt ervoor dat het eindproduct een ongeëvenaarde afwerking en algehele kwaliteit heeft. 3SDM's toewijding aan detail is duidelijk in elk aspect van hun wielen.

De gesmede wielen van 3SDM worden in het Verenigd Koninkrijk vervaardigd, van concept tot realisatie, in de eigen productiefaciliteit van het merk. Dit stelt 3SDM in staat om nauwkeurige controle te houden over het productieproces en snel te reageren op marktvragen.

Enkele opvallende modellen uit de 3SDM collectie zijn onder meer de 0.01, bekend om zijn stijlvolle multi-spaaks ontwerp; de 0.04, met een uniek directioneel multi-spaaks ontwerp; de 0.05, die moderne en klassieke styling combineert; de 0.06, een elegante weergave van klasse met een 6-spaaks ontwerp; en de 0.66, een gedurfd design dat teruggrijpt naar de motorsport wielen van het verleden.

3SDM biedt een breed scala aan afwerkingen en maten, waardoor klanten de ultieme vrijheid hebben om wielen te kiezen die hun persoonlijke stijl en voertuig esthetiek perfect aanvullen. Of klanten nu op zoek zijn naar diepe concave ontwerpen, opvallende schotels, of iets daartussenin, 3SDM heeft een oplossing die past bij elke voorkeur en toepassing. Met een aanpak die innovatie, maatwerk en klasse omarmt, blijft 3SDM een invloedrijk merk in de wereld van aftermarket velgen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 3SDM velgen voor uw voertuig te vinden.

3SDM velgen overzicht

3SDM velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek 3SDM, een game-changer in de velgenwereld, bekend om hun unieke, op maat gemaakte wielen. Ontworpen en vervaardigd naar uw specificaties, perfect voor elke stijl.

Bestel velgen van 3SDM en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande 3SDM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 3SDM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op 3SDM velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe 3SDM velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik 3SDM velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen 3SDM velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of 3SDM velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of 3SDM velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke 3SDM velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden 3SDM velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De 3SDM velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u 3SDM online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van 3SDM eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn 3SDM velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw 3SDM velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik 3SDM velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van 3SDM bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste 3SDM velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke 3SDM velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken