Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Mini velgen: Stijlvol en sportief voor uw compacte auto

Mini, een merk dat bekend staat om zijn iconische, compacte design en wendbare rijervaring, verdient velgen die deze unieke kenmerken benadrukken. Onze selectie van Mini velgen is perfect afgestemd op modellen zoals de Mini Cooper, Countryman, en Clubman. Deze velgen verhogen niet alleen de sportieve uitstraling van uw Mini, maar verbeteren ook de rijprestaties.

Vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en stijl, combineren onze Mini velgen een sportief design met duurzame materialen. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, essentieel voor het behouden van de wendbaarheid en het rijplezier waar Mini om bekend staat. Met een diversiteit aan ontwerpen, van klassiek tot modern, bieden onze velgen de mogelijkheid om uw Mini te personaliseren en een persoonlijke touch toe te voegen. Kies voor onze Mini velgen en ervaar een verfijnde upgrade die de unieke charme en prestaties van uw compacte auto versterkt.

Verhoog de charme van uw Mini met onze kwaliteitsvelgen. Perfect voor een sportieve uitstraling en verbeterde rijprestaties.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Mini?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken