Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.

Giva Wheels klantenbeoordelingen

Bij Giva Wheels koesteren we de ervaringen en feedback van onze klanten. Ontdek een wereld van authentieke meningen en ervaringen in onze klantenrecensies. Deze recensies verschaffen een helder en transparant beeld van zowel onze service als de kwaliteit van onze producten. De feedback van onze klanten is een kostbaar instrument dat ons niet alleen stimuleert om continu te verbeteren, maar u ook helpt bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Klantbeoordelingen geverifieerd door Kiyoh

In onze toewijding om authentieke en betrouwbare klantfeedback te bieden, werken we samen met Kiyoh. Deze samenwerking garandeert dat u, als toekomstige klant, een ongefilterd en helder beeld krijgt van wat Giva Wheels te bieden heeft. Het is onze manier om onze toewijding aan transparantie en vertrouwen te tonen.

Uitstekend!
9.5
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 3347 reviews

Recente klantbeoordelingen

Hieronder vind u een selectie van onze meest recente klantenbeoordelingen. Voor een diepgaander inzicht nodigen we u uit op onze Kiyoh-pagina. Uw feedback is onmisbaar voor ons; daarom nodigen we u uit om na uw ervaring met Giva Wheels uw mening te delen op Kiyoh. Uw inbreng helpt ons niet alleen groeien, maar ondersteunt ook andere klanten bij hun beslissingsproces.

10
★★★★★
★★★★★
Top
Ik kan het iedereen aanbevelen. Top service.
16-07-2024Kevin - Alblasserdam
10
★★★★★
★★★★★
Correct, duidelijk, to the point, leuk!
Piccobello
16-07-2024Sisse - Olen
8
★★★★★
★★★★★
prijs, kwaliteit, service uitstekend
uitstekend
16-07-2024EG Brendel - Krommenie
10
★★★★★
★★★★★
Uitstekend
Mijn bestelling perfect verzorgd Vriendelijk personeel. Zeer tevreden over de velgen en All-Season banden
16-07-2024Rob - Zandvoort
10
★★★★★
★★★★★
Zeer flexibel niets is teveel goed teamwerk snelle service.
Goed en direct geholpen. Monteurs met ervaring.
07-07-2024PIETER - Heerhugowaard
10
★★★★★
★★★★★
Alles verloopt correct
Goede hulp bij het zoeken naar de correcte velg band combi Correcte handeling aangaande bestelling /betaling en verzending van de velgen.
05-07-2024Kevin - Geraardsbergen
10
★★★★★
★★★★★
correcte levering, mooi materiaal
alles is netjes en mooi verpakt geleverd. velgen waren correct uitgebalanceerd. enkel wat keuze voor centerkapjes ontbreken ze nog.
05-07-2024Jurgen - Lebbeke
10
★★★★★
★★★★★
Top bedrijf!
Ivm verlaagde auto wist ik niet of de gekozen velgen zouden passen, na paar keer contact waren we erover eens dat t moest passen. Besteld en met een weekje lagen de nieuwe velgen eronder!
05-07-2024Dylan - Kaatsheuvel
8
★★★★★
★★★★★
Superblij met mijn nieuwe velgen!
Een mooie set MAK Union velgen besteld voor onder mijn Audi A4 B9. In werkelijkheid zijn ze nog mooier dan op de site. Velgen passen perfect, en naaf- en boutdoppen waren makkelijk over te zetten. Al met al zeer tevreden.
05-07-2024André - Delfzijl
10
★★★★★
★★★★★
Professionals
TOP, TOP TOP. Ze hielpen me met het kopen van velgen voor mijn auto. Van het begin tot het einde beantwoordden ze elke vraag heel snel. Ik ben zeer tevreden. Ze stuurden foto’s van de auto met velgen die me interesseren! Nogmaals bedankt
05-07-2024Rafal - Amwrsfoort
8
★★★★★
★★★★★
Goede en vlotte service
Niks op aan te merken
05-07-2024Chris - Genk
10
★★★★★
★★★★★
Geweldig
Snel geleverd en met uiterste precisie ingepakt en opgestuurd ,compleet schoon zonder beschadigingen .Alleen maar lof voor de werkwijze
03-07-2024Sebastiaan - Venlo
10
★★★★★
★★★★★
Top geholpen en alles netjes geregeld!
Mooi setje XD wielen besteld voor mijn RAM 1500 en alles is netjes door Giva geregeld. Erg blij mee!
01-07-2024Luuk - Nijverdal
10
★★★★★
★★★★★
Uitstekende organisatie en betrouwbare leverancier
Zie boven
28-06-2024Paul R. - Voorburg
10
★★★★★
★★★★★
Netjes en snel mijn bestelde set binnen
Super goede klantenservice, heel snel antwoord op mijn vragen via mail en in de app. En de prijzen zijn ook top.
28-06-2024Marco - Heesch
10
★★★★★
★★★★★
Snelle & Gastvriendelijke service.
Ik ben blij dat jullie heb leren kennen, ik ga in de toekomst nog bestellingen plaatsen, ook al ben ik maar een particuliere klant. Ondanks dat alles via de website, mail en chat verloopt gaat alles snel en accuraat. De info die je achteraf meekrijgt is duidelijk en simpel verstaanbaar, zelfs voor een leek. Doe zo verder, hopelijk kunnen jullie dit blijven volhouden op deze manier te werken. Eindelijk een online organisatie waar je met mensen kan communiceren en niet met een computer chatbot.
27-06-2024Johnny Hermans - Genk
7
★★★★★
★★★★★
Goeie Qualiteit en snelle levering
Alles wat ik besteld had werd perfect en op tijd geleverd zoals aangegeven op de website. Alleen waren met centreer ringen 3.50mm te groot, natuurlijk is dit geen probleem aangezien de rest van de levering in perfecte staat aankwam en alles goed geleverd werd zoals verwacht
27-06-2024Tommy-lee schils - Manestraat 22 herk de stad
6
★★★★★
★★★★★
Beetje teleur gesteld
Op al mijn bestellingen waren er ook wiel bouten mee geleverd, maar tot mijn verbazing nu niet, met gevolg dat ik de oude moest gebruiken met gevolg dat het er nu niet zo fraai uitziet als ik gehoopt had.
27-06-2024Adri Steenbergen - Heemskerk
10
★★★★★
★★★★★
Super prijzen en service, vriendelijke en professionele bedrijf.
naafcap verloren,hebben direct 4 stuks verzonden, super garantie. Sterk aan te bevelen.
26-06-2024marien uittenhove - Nazareth
9
★★★★★
★★★★★
Zeer goede kwaliteit
Via Watshapp contact gehad en gevraagd welke banden en velgen op mijn auto pas, klein foutje van de bedrijf hadden ze de tussen de 4 seizoens banden een zomer setjes staan deze had besteld en hebben ze netjes omgeruild voor 4 seizoens banden zonder extra kosten! In de toekomst zal ik hier zeker weer bestellen! Word netjes aan huis geleverd je kan zo onder de auto zetten en rijden maar!
25-06-2024Vincent - Hoogeveen
10
★★★★★
★★★★★
Goed en betrouwbaar
Bij Giva terecht gekomen door een duidelijke website Nieuwe velgen en banden besteld, binnen 5 dagen op de auto gemonteerd. Goede service door vriendelijk personeel.
24-06-2024Teyler - Wijhe
10
★★★★★
★★★★★
Goede service
Erg mooie velgen en snel gemonteerd!
20-06-2024Micky - Dongen
10
★★★★★
★★★★★
uitstekend bedrijf
Goede prijzen, aardige jongens, snelle montage van banden en velgen
18-06-2024Roel - Heelsum
8
★★★★★
★★★★★
Zeer betrouwbaar
Een zeer betrouwbaar bedrijf. Als je vragen hebt helpen ze je onmiddellijk via watts app, mail... Bestelling binnen een werkweek aangekomen en zeer perfect ingepakt.
18-06-2024Nico Vandenneste - Kuringen
10
★★★★★
★★★★★
Goed en snel geholpen.
Na de aankoop van de velgen werd snel een afspraak ingepland voor de wissel van de velgen die bij hun uitgevoerd werd. Binnen een uur was de wissel voltooid. Bij telefonisch contact goede en duidelijke uitleg en hulp om een juiste keuze te maken.
18-06-2024Jan - Bavel
10
★★★★★
★★★★★
top service en goede communicatie
goede en snelle communicatie behalve via Whatsapp daar reageren ze niet op.
17-06-2024BRam Rosier - Almere
10
★★★★★
★★★★★
Super
Ok
17-06-2024Mariusz - Zeeland
6
★★★★★
★★★★★
Zeer trage levering.
De klanten service en kwaliteit waren top. Enkel de levering vanuit DPD ging zo traag en telkens weer fout, dat ik zelf naar hun depot ben moeten rijden en daar ben moeten vragen voor mijn pakket.
17-06-2024Thibeau - Turnhout
3
★★★★★
★★★★★
Configurator zeer onhandig
Als je weet wat je zoekt zit je niet te wachten op een configurator. Zeker niet als je geïmporteerde auto er niet tussen staat. Dan heb je geen zin om eerst een mailtje te sturen, te wachten tot je auto is toegevoegd om er dan achter te komen dat de wielen die dan worden aangeboden je ook bij je lokale banden boer kan halen. Configurator krijgt van mij een dikke onvoldoende. Dan zoek je een model met de zelfde steekmaat. Dan krijg je een schamele keuze aan wielen (meeste kan je halen bij je lokale banden boer) maar stel er zit wat tussen, kan je niet de ET en J waarde kiezen, because they know what fits! Ik ook, en ik zoek wat bredere wielen dan origineel. En dan dat menu op de mobiele telefoon, 1 wiel per keer pfff maar dat snap ik wel, nu lijkt het aanbod nog wat. Zet je alles naast elkaar in een rijtje van 3, stelt het niks meer voor. Al met al, zal ik lekker bij fullcartuning oid wielen bestellen als ik jou was.
14-06-2024Bas - Vlissingen
6
★★★★★
★★★★★
Slecht gebalanceerd
Bezorging oke niks op aan te merken Goed verpakt Eenmaal onder me auto gemonteerd en ik ga 100 ...... Trilt hij enorm Balanceren diep triest nog nooit zo slecht mee gemaakt
12-06-2024mark bleeker - tuitjenhorn
10
★★★★★
★★★★★
Steeds vriendelijk en correct.
Ik word steeds vriendelijk, snel en correct geholpen.
11-06-2024Dirk Roosen - Tienen
10
★★★★★
★★★★★
Snel geleverd en goed .
Super
11-06-2024Peter - Hoogkarspel
10
★★★★★
★★★★★
Helemaal top
Goed geregeld netjes met communicatie Levering allemaal netjes en goed verpakt Zeker een aanrader
07-06-2024Jeff van maanen - Valkenswaard
10
★★★★★
★★★★★
Jonge gedreven mensen met kennis.
Prettige site, loodst je er prima doorheen. Technici hebben genoeg ervaring om eventueel nog vragen te beantwoorden. Eindelijk weer eens een bedrijf waar ze je niet met holle ogen aan staan te kijken als je wat vraagt. Mooi bedrijf, nu volhouden.
07-06-2024Eppo - Ossendrecht
10
★★★★★
★★★★★
uitstekend
goede kwaliteit en service
06-06-2024Dinand Bonte - 7722tw dALFSEN
3
★★★★★
★★★★★
jammer 3 van 4 velgen krom en of beschadigd
we hebben gebeld over deze serieuze klacht en vrijwel direct is er actie ondernomen. 3 nieuwe, andere velgen zijn inmiddels onderweg en worden begin volgende week verwacht. Een goed bedrijf herken je aan de opvolging van een claim. Transportschade , kan altijd een keer gebeuren, Giva bedankt voor de snelle service.
06-06-2024Dirk - Hellevoetsluis
10
★★★★★
★★★★★
Makkelijk en duidelijk
Goed verzorgd ,netjes en overzichtelijk Goeie service Mis een optie voor eventuele variatie automerk naafdoppen
06-06-2024Dennis Nagtegaal - Alkmaar
9
★★★★★
★★★★★
Prima
Helaas de bestelde velgen niet op voorraad Maar wel geslaagd met een andere mooie set die snel geleverd was
06-06-2024Guido - Horst
10
★★★★★
★★★★★
Vriendelijk, snel en correct
Eenvoudige bestelling van velgen en banden. Vriendelijke en duidelijke uitleg per telefoon. Zeer vriendelijke ontvangst en vlotte montage. Niks op aan te merken en zeker aan te bevelen.
06-06-2024Ad - Dessel
10
★★★★★
★★★★★
Goed geregeld allemaal
Ging snel en werd netjes gebeld alles liep snel .
06-06-2024Peter - Purmerend
10
★★★★★
★★★★★
Top
Dit was reeds de derde set die ik bij hun bestelde. Altijd alles top in orde.
06-06-2024Michel - Maasmechelen
10
★★★★★
★★★★★
Geweldig
Velgen zijn mooier dan op de foto . Ik had een probleem en dit was zeer snel opgelost met dank ervoor . In de toekomst ga ik nog bestelle vo mijn andere wagen
06-06-2024Steven - Scherpenheuvel
10
★★★★★
★★★★★
Top service
Kom er al jaren. Top bedrijf met verstand van zaken
06-06-2024Vin Hoornweg - Heerhugowaard
1
★★★★★
★★★★★
Slechte ervaring
Ik wil graag de velgen retour nemen en andere velgen bij jullie wisselen
06-06-2024Sultan - Doetinchem
10
★★★★★
★★★★★
I love my wheels
They said the wheels are perfect for my car. And they are perfect. Thank you Giva!
06-06-2024Adam - Heerlen
10
★★★★★
★★★★★
Snel en goed geleverd, tegen een goede prijs
Velgen met banden besteld, en binnen paar dagen netjes geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
31-05-2024Mike - Melick
9
★★★★★
★★★★★
Super service
Super geholpen en super service !
29-05-2024Henk - Wijk bij Duurstede
10
★★★★★
★★★★★
Goed
Goed.
29-05-2024Gerrie schmeits - Sittard
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken