Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!

Giva Wheels klantenbeoordelingen

Bij Giva Wheels koesteren we de ervaringen en feedback van onze klanten. Ontdek een wereld van authentieke meningen en ervaringen in onze klantenrecensies. Deze recensies verschaffen een helder en transparant beeld van zowel onze service als de kwaliteit van onze producten. De feedback van onze klanten is een kostbaar instrument dat ons niet alleen stimuleert om continu te verbeteren, maar u ook helpt bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Klantbeoordelingen geverifieerd door Kiyoh

In onze toewijding om authentieke en betrouwbare klantfeedback te bieden, werken we samen met Kiyoh. Deze samenwerking garandeert dat u, als toekomstige klant, een ongefilterd en helder beeld krijgt van wat Giva Wheels te bieden heeft. Het is onze manier om onze toewijding aan transparantie en vertrouwen te tonen.

Uitstekend!
9.6
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 3173 reviews

Recente klantbeoordelingen

Hieronder vind u een selectie van onze meest recente klantenbeoordelingen. Voor een diepgaander inzicht nodigen we u uit op onze Kiyoh-pagina. Uw feedback is onmisbaar voor ons; daarom nodigen we u uit om na uw ervaring met Giva Wheels uw mening te delen op Kiyoh. Uw inbreng helpt ons niet alleen groeien, maar ondersteunt ook andere klanten bij hun beslissingsproces.

8
★★★★★
★★★★★
Prima bedrijf komt heel professioneel over!
Heb online velgen besteld en met kenteken configurator ging dat snel en zeker prima. Na bestelling en betaling was de communicatie heel goed en snel. Prijs kwaliteit verhouding is super!!! Ben superblij met mijn velgen en behandeling van GiVaWheels! Klein puntje van aandacht is wel dat ik na 1,5 uur rijden GEEN koffie kreeg aangeboden en een lekker meisje die 2 minuten na mij binnen kwam uit Belgie WEL!!! Ach shit happens als je geen borsten hebt en een........!!!!!! Prima betrouwbaar bedrijf met zeer scherpe prijzen en goede service.
26-02-2024Wil Kuit - Hilversum
10
★★★★★
★★★★★
Super geholpen bij het vragen om advies
Goed geholpen via de app over welke bandenmaat te nemen bij de nieuwe velgen. Zeer ruime keuze, voor ieder wat wils
26-02-2024Maikel - Nuth
10
★★★★★
★★★★★
Ziet er mooi uit
Bestelling is goed gegaan en snel geleverd. Goed geregeld voor herhaling vatbaar
26-02-2024Menno van wijk - Dronten
10
★★★★★
★★★★★
geweldig
super tevreden;velgen goed verpakt.
24-02-2024Johan - halle
10
★★★★★
★★★★★
Prima geregeld en ze denken mee
Na diverse telefoontjes ben ik voor onze caravan tot de juiste wielen en banden voorzien
24-02-2024Timo - Wormer
10
★★★★★
★★★★★
super goed
heb de velgen besteld maar ook alles zat er netjes bij de ringen en bouten alles paste erg tevreden
24-02-2024ep krul - denhaag
8
★★★★★
★★★★★
Snel besteld snel binnen
18-02-2024 besteld 21-02-2024 bezorgd Bestelling en alles is goed gegaan zelfs binnen de aangegeven levertijd. De velgen heb ik er zelf onder gemonteerd had ik geen beschrijving voor nodig want de rotatie richting bepaald
24-02-2024Marco Westra - Dedemsvaart
10
★★★★★
★★★★★
Perfect
Het beste dat elke auto kan versieren zijn nieuwe wielen. Ik besloot de producten uit deze winkel te proberen en de glimlach is al meer dan een week niet meer weg :) Heel erg bedankt voor deze emoties, snelle levering, feedback en natuurlijk de kwaliteit van de schijven. Ik raad aan! Voor de volgende auto’s vul ik mijn assortiment graag aan met nieuwe wielen/banden! Hartelijk bedankt!
21-02-2024Nick Nezhydenko - Lier
10
★★★★★
★★★★★
Goedkoop, snel en zeer efficiënt
Heb een setje velgen gekocht voor mijn VW Caddy Maxi, zeer voordelige prijs, snelle service en montage!
19-02-2024Steven Van Schoor - Kapellen
9
★★★★★
★★★★★
Goeie tent
Velgen keurig en vakkundig gemonteerd, contact met receptie prettig en profi
19-02-2024Marco - Rijswijk
10
★★★★★
★★★★★
Perfect geregeld. Niet anders gewend.
GiVa Wheels is een bedrijf die ik bij een ieder aanbeveel. Geen poespas en gedaan wat moest gebeuren. Mvg Nico.
19-02-2024Nico - Goirle
10
★★★★★
★★★★★
Goedkoop en klantgericht
Op vragen werd altijd snel en inhoudelijk gereageerd, en ook het koop- en montageproces was soepel, en was hun site was een van de weinigen die mijn splinternieuwe auto al kende en de juiste velgen adviseerde. Zou echt niet weten wat er nog beter zou kunnen dus voor mij een keer een 10 bij een review.
19-02-2024Patrick - Eindhoven
10
★★★★★
★★★★★
Top bedrijf, veel keuze en veel kennis
Een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Er is veel keuze en de medewerkers hebben veel kennis waardoor ze een goed advies kunnen geven.
19-02-2024Sander - Nieuw-Amsterdam
10
★★★★★
★★★★★
Uitstekend
Alles prima in orde. Ik ben heel blij met de platin velgen voor mijn Yaris
16-02-2024Annet - ZUIDWOLDE
9
★★★★★
★★★★★
Snelle montage
Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle montage op afspraak
15-02-2024Edgar - Aalsmeer
10
★★★★★
★★★★★
Perfect.
Alles perfect.
14-02-2024Jurgen - Herent
9
★★★★★
★★★★★
Enorm goede service
Goede service en snelle levering. Op mail contact werd binnen een half uur gereageerd, zelfs in de avond
14-02-2024Mark - Franeker
9
★★★★★
★★★★★
Top bedrijf
Ben zeer tevreden. Had velgen met bijpassende banden besteld. Het enige wat niet klopte was de leveringstijd. Ze hadden me beloofd levering tss de 6 en 9 werkdagen. Mijn levering was er op 11 werkdagen. Maar voor de rest alles perfect verlopen. Velgen waren mooi en degelijk ingepakt, alles was perfect en geen schade, TOP!!!!
14-02-2024Bart - Wellen, België
8
★★★★★
★★★★★
Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering goede service mooie prijs.
14-02-2024Jeroen - Goes
10
★★★★★
★★★★★
Snel en dik in orde
Velgen en banden waren snel geleverd, alles was tip top in orde
14-02-2024Jelle - Alken
10
★★★★★
★★★★★
Goed zoals altijd
Fijne service altijd correct
10-02-2024Ronny - Waalre
10
★★★★★
★★★★★
SUPER SERVICE
Zeer prettig geholpen. Na een ongeluk schade aan 1 velg. Wist Giva te leveren. Heel vlot. Kan weer veilig op weg . Top winkel.
09-02-2024Boi - Huizen
10
★★★★★
★★★★★
Top
Elke bestelling loopt altijd perfect en vlot.
07-02-2024Maarten - Beringen
9
★★★★★
★★★★★
Aan te raden
Website is duidelijk en makkelijk te doorgronden. Prijzen zijn zeer netjes en eventueel extra te bestellen accessoires zijn netjes apart vermeld. Na bestelling een snelle en correcte levering.
07-02-2024Leon - Linne
10
★★★★★
★★★★★
Altijd top
Veel dank weer, prachtige set
06-02-2024H - Soest
10
★★★★★
★★★★★
Goed, snel en vriendelijk!
Goed, zeer snel en heel vriendelijk
06-02-2024Frank - Wolff
10
★★★★★
★★★★★
Top website, goede prijzen, snelle levering
Heb een tweede set velgen besteld, weer snel en keurig geleverd, met tracking.
06-02-2024Erik - Amersfoort
10
★★★★★
★★★★★
Alles verliep op wieltjes!
Via de website vond ik eenvoudig wat ik zocht. Had toch enkele technische vragen, ook hier werd ik snel, efficiënt en vriendelijk geholpen. Enkele dagen na de bestelling werden de velgen en banden netjes op de wagen gemonteerd. Alles was perfect voorbereid. Fijne koopervaring!
03-02-2024Rik - Heverlee
10
★★★★★
★★★★★
Altijd goed en snel geholpen, tegen strakke prijzen.
Altijd goed en snel geholpen, tegen strakke prijzen.
02-02-2024Erno Straatmann - Nijmegen
10
★★★★★
★★★★★
prima levering
prima levering ,
01-02-2024Johan - Boornbergum
10
★★★★★
★★★★★
Zeer correct, exacte levering , ontvangen artikel 100% met de website
Bestelling na 3 dagen bij me afgeleverd. Beschermende verpakking van de bestelde velgen, exacte beschrijving van de aangeboden velgen met garantie dat ze op mijn wagen pasten. Gewoon top firma
01-02-2024Julien de mey - Aarschot
10
★★★★★
★★★★★
Goede communicatie. Mooie velgen met banden.
Goede communicatie. Mooie velgen met banden.
31-01-2024Alex - Deurne
10
★★★★★
★★★★★
Blijven zich inzetten totdat het echt werkt. Heel goede service.
Hoewel ook de autodealer aangaf dat nieuwe velgen met nieuwe OEM bandenspanningssensoren zonder problemen zouden werken, bleek dat in de praktijk niet vanzelfsprekend. Dat was de jongens van Giva Wheels hun eer te na. Het kostte wat tijd en moeite maar uiteindelijk hebben ze het probleem getackeld. En geregeld dat het niet herkennen van de sensoren bij een terugwissel naar de zomervelgen/banden niet weer optreedt. Heel goede service. Een aanrader voor nieuwe velgen met banden.
31-01-2024Harm - Opmeer
10
★★★★★
★★★★★
Goede service
Leuk geholpen met goed advies. Zeer duidelijk.
31-01-2024Ton Laurs - Tilburg
9
★★★★★
★★★★★
eenvoudig te bestellen en scherp geprijsd
zoeken op maat voor mijn auto ging makkelijk. een kleine minpunt ... het was niet overzichtelijk wanneer de bestelling zou worden verstuurd. levering was perfect en heel nettjes verpakt. zo goed dat ik nog een keer besteld heb.
30-01-2024Colin - Steenbergen
9
★★★★★
★★★★★
Veel keuze, goed website, prima prijzen
Makkelijk om passende velgen te vinden. Bestel proces is prima, levering was snel en goed gecommuniceerd. Wat ik wel ok graag zou zien is het draagvermogen van een velg.
29-01-2024Erik - Amersfoort
9
★★★★★
★★★★★
Alles loopt vlot
Alles verloopt vlot. Bij problemen zijn ze snel voor de ondersteuning.
29-01-2024Rudi Colsoul - Hoegaarden
10
★★★★★
★★★★★
Topbedrijf. Veel keuze en goede service
Ruime keuze en goede hulp door de heren (en dames?). Gewoon GOED! Kom steeds weer terug
29-01-2024Gerardf - Naarden
10
★★★★★
★★★★★
Super snelle levering
Snelle levering en al het benodigde wordt er automatisch bij geleverd, in een woord TOP
29-01-2024George - Barendrecht
10
★★★★★
★★★★★
Goede ervaring
Erg goede en snelle service. Bedrijf met verstand van zaken
26-01-2024Robert - Nijverdal
9
★★★★★
★★★★★
Super goed geholpen en geadviseerd
Goeie service en snel geholpen Klantvriendelijkheid ten top Mooie velgen en ruime keuze....echt een aanrader om naar Giva in Goirle te gaan....top
26-01-2024Jos - Roosendaal
10
★★★★★
★★★★★
Top service voor goede prijs
Goede en snelle service en dat voor goede prijzen. Zeer klantvriendelijke medewerkers. Top bedrijf. Ik woon in Leidschendam en heb het ervoor over om kleine 1,5 uur te rijden naar hun. In 6 jaar tijd voor 4 auto’s velgen met banden besteld en nog steeds dik tevreden. GIVA Wheels is een aanrader!!
24-01-2024Verkeersschool de Goede Weg - Leidschendam
10
★★★★★
★★★★★
100 % geweldig
100 % geweldig zegt alles over dit bedrijf. In 2019 nieuwe velgen op mijn Mercedes laten leggen en nu 2024 weer door dit topbedrijf nieuwe velgen laten leggen op mijn BMW 220i active tourer laten leggen, alles 100% naar wens.
24-01-2024Harry de Rijk - Weert
10
★★★★★
★★★★★
Ik heb een goede ervaring met GiVa Wheels.
Wat besteld was voldeed aan mijn verwachtingen, en de afhandeling verliep ook prima.
24-01-2024Wilfred van Keulen - Emmeloord
10
★★★★★
★★★★★
Super
Hele mooie velgen voor een zacht prijsje en de levering was super snel
23-01-2024Joe - ROTTERDAM
10
★★★★★
★★★★★
Snel schakelen en bestellen
Al verschillende keren velgen, slotmoeren enzo besteld. Prijzen zijn goed en binnen een paar dagen wordt alles geleverde. Personeel is vakkundig en weet waar men over praat,
23-01-2024Pascal - Zevenbergen
10
★★★★★
★★★★★
Top !
Na intern misgelopen communicatie bij Giva kon mijn winterset voor mijn X5 niet tijdig geleverd worden bij een verdeler in België. Giva wheels had mij vervolgens uitgenodigd in hun vestiging en kosteloos mijn bestelde set gewisseld. Zeer vriendelijk , jong en Dynamisch team met een vlotte service! Doe zo voort ! Dominic Van Belle Rubberfabriek
22-01-2024Dominic Van Belle - 2900 Schoten
9
★★★★★
★★★★★
Top
Handelen snel en betrouwbaar
22-01-2024Arie Lubbers - Duiven
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Woensdag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken