Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Team Dynamics

Team Dynamics velgen: Brits vakmanschap in lichtmetalen velgen

Team Dynamics, een merknaam synoniem met kwaliteit en prestaties in de wereld van lichtmetalen wielen, wordt trots geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk door Rimstock. Gekend om zijn uitgebreide ervaring in zowel motorsport als straatgebruik, biedt Team Dynamics een indrukwekkend assortiment aan wielen die voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid, lichtgewicht en prestaties.

Hun productlijn varieert van de Pro Race serie, bekend om zijn lichtgewicht, duurzame eigenschappen die veelvuldig worden gebruikt in diverse raceklassen zoals Touring cars, Sportwagens, en Rallying, tot de elegante en stijlvolle ontwerpen geschikt voor dagelijks gebruik. De wielen zijn ontworpen met een mix van geavanceerde technologie en traditioneel vakmanschap, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor zowel professionals in de autosport als autoliefhebbers.

Bijzonder populair zijn modellen zoals de Jade R2, Jet en de Lotus Brookland, elk met hun eigen unieke esthetiek en functionaliteit. Team Dynamics wielen zijn niet alleen een statement van stijl, maar ook een belichaming van technische voortreffelijkheid. Hun vermogen om innovatieve ontwerpen te combineren met uitzonderlijke prestaties maakt ze een topkeuze voor iedereen die zijn voertuig wil voorzien van hoogwaardige lichtmetalen velgen.

Met een rijke geschiedenis in de autosport en een voortdurende betrokkenheid bij innovatie, blijft Team Dynamics een vooruitstrevende en gerespecteerde speler in de wereld van lichtmetalen wielen. Hun wielen zijn niet alleen een aanvulling op de esthetiek van een auto, maar versterken ook de rijervaring met verbeterde prestaties en betrouwbaarheid.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Team Dynamics velgen voor uw voertuig te vinden.

Team Dynamics velgen overzicht

Team Dynamics velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Team Dynamics Wielen, vervaardigd in het VK. Ideaal voor race- en straatauto's, met een assortiment aan maten en stijlen voor topprestaties.Alle Team Dynamics velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Team Dynamics en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Team Dynamics velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Team Dynamics velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Team Dynamics velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Team Dynamics velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Team Dynamics velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Team Dynamics velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Team Dynamics velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Team Dynamics velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Team Dynamics velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Team Dynamics velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Team Dynamics velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Team Dynamics online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Team Dynamics eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Team Dynamics velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Team Dynamics velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Team Dynamics velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Team Dynamics bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Team Dynamics velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Team Dynamics velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken