Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 4Play

4Play Wheels: Hoogwaardige stijl & prestatie voor elk voertuig

4Play Wheels vertegenwoordigt de apex in de wereld van voertuigvelgen, waarbij elke velg niet alleen een belofte van kwaliteit en duurzaamheid is, maar ook een kunstwerk op zich. Gedurende meer dan twee decennia heeft 4Play zich toegewijd aan het overstijgen van de conventionele normen in de industrie, door zich te richten op innovatie, kwaliteit, en vooral de wensen van de klant.

Ons assortiment, van de robuuste 4P06 met zijn kenmerkende geborstelde zwarte afwerking tot de elegante 4P80R met zijn subtiele grijs getinte, geborstelde voorzijde, is ontworpen om aan de veelzijdige eisen van onze klanten te voldoen. Met beschikbare inchmaten variërend van 20 tot 24, biedt 4Play Velgen een ongeëvenaarde diversiteit die garandeert dat elke voertuigeigenaar een velg vindt die perfect bij zijn stijl en behoeften past.

Bij 4Play Wheels zijn veiligheid en kwaliteit geen lege beloften. Elk product wordt vervaardigd in een van 's werelds meest geavanceerde wielproductiefaciliteiten, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen om maximale prestaties en veiligheid te garanderen. Onze 5/6-gaats velgen zijn getest en hebben een indrukwekkende draaglast van 1300 kg, terwijl onze 8-gaats varianten nog verder gaan met een draaglast van 1750 kg.

Kies voor 4Play Wheels en ervaar het verschil dat kwaliteit, veiligheid, en een ongekend oog voor detail kunnen maken. Met 4Play aan uw zijde wordt elke rit een verklaring van stijl en prestatie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 4Play velgen voor uw voertuig te vinden.

4Play velgen overzicht

4Play velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek 4Play Wheels - de krachtigste en meest duurzame velgen. 21 jaar aan topkwaliteit, innovatieve technologieën en ongeëvenaarde veiligheidsstandaarden. Pas uw voertuig aan met onze brede selectie.

Bestel velgen van 4Play en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande 4Play velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 4Play velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op 4Play velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe 4Play velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik 4Play velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen 4Play velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of 4Play velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of 4Play velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke 4Play velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden 4Play velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De 4Play velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u 4Play online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van 4Play eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn 4Play velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw 4Play velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik 4Play velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van 4Play bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste 4Play velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke 4Play velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken