Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo DUB

DUB Wheels: Revolutionaire velgen voor auto ;iefhebbers

DUB wheels, bekend om zijn uitgebreide assortiment van spinners en custom wielen, heeft zich gevestigd als een icoon in de wereld van auto customization. Met een rijke diversiteit aan designs, waaronder show wielen, straatwielen en spinners, biedt DUB een ongeëvenaarde selectie voor auto-enthousiastelingen. Hun unieke stijlen en designs zorgen ervoor dat elk voertuig zich onderscheidt van de rest.

Enkele opvallende modellen in hun assortiment zijn de DUB 8Ball, verkrijgbaar in Chrome Plated, Matt Black with Milled Accents, en Silver Brushed; de DUB Baller met opties als Black, Black Brushed, Chrome Plated, en Matt Black Double Dark Tint; en de DUB Clout in uitvoeringen als Black, Black with Milled Accents, Chrome, en Silver Brushed. Deze modellen zijn beschikbaar in verschillende inchmaten en kenmerken zich door unieke eigenschappen die aansluiten bij de individuele smaak en eisen van de autoliefhebbers.

DUB's toewijding aan innovatie en kwaliteit is terug te zien in elk wielontwerp. Ze combineren esthetiek met functionaliteit, waarbij de nieuwste productietechnologieën worden gebruikt om zowel de prestaties als de uitstraling van voertuigen te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle upgrade of naar velgen die prestaties bevorderen, DUB biedt een oplossing voor elke behoefte.

Kiezen voor DUB Wheels betekent kiezen voor een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, innovatie en een opvallende stijl in de wereld van auto customization.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte DUB velgen voor uw voertuig te vinden.

DUB velgen overzicht

DUB velgen gemakkelijk online bestellen

Verken de unieke en uitgebreide collectie van DUB Wheels, met spinners, custom designs en innovatieve velgen voor elke auto.

Bestel velgen van DUB en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande DUB velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte DUB velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op DUB velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe DUB velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik DUB velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen DUB velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of DUB velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of DUB velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke DUB velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden DUB velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De DUB velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u DUB online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van DUB eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn DUB velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw DUB velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik DUB velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van DUB bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste DUB velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke DUB velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken