Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Land Rover OEM Wheels

Originele Land Rover velgen: Pure elegantie en prestatie

Land Rover OEM Wheels, direct afkomstig van de oorspronkelijke fabrikant, zijn het toppunt van elegantie en kracht. Deze velgen zijn speciaal ontworpen om de unieke stijl en prestaties van uw Land Rover te verbeteren. Ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid die kenmerkend zijn voor het merk.

Met een perfecte balans tussen luxe en functionaliteit versterken Land Rover OEM Wheels de esthetiek en de capaciteiten van uw voertuig. Ze zijn ontworpen om de ruigste terreinen aan te kunnen, terwijl ze ook de verfijning en het comfort bieden die u verwacht van een Land Rover. Dit maakt ze ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor avontuurlijke off-road uitstapjes.

Deze originele velgen zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar garandeert ook dat ze bestand zijn tegen de uitdagingen van elk terrein. De Land Rover OEM Wheels passen perfect bij het design van uw voertuig en dragen bij aan de algehele uitstraling en prestaties.

Kiezen voor Land Rover OEM Wheels betekent investeren in producten die speciaal zijn ontwikkeld om de legendarische prestaties van Land Rover te complementeren. Deze velgen zijn meer dan alleen een accessoire; ze zijn een essentieel onderdeel van de Land Rover-ervaring. Ze benadrukken de robuustheid en klasse van uw voertuig, terwijl ze de betrouwbaarheid en veiligheid verbeteren.

Land Rover OEM Wheels staan symbool voor avontuur en verfijning. Ze zijn ontworpen voor Land Rover-eigenaren die geen genoegen nemen met minder dan het beste. Deze velgen zijn een authentieke uitdrukking van het Land Rover-merk en bieden een ongeëvenaarde rijervaring, of u nu door de stad rijdt of het onbekende verkent. Kies voor de originele elegantie en prestaties van Land Rover OEM Wheels en ervaar het verschil.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Land Rover OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Land Rover OEM velgen overzicht

Land Rover OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Land Rover OEM Wheels, authentieke velgen die kracht en luxe combineren voor een superieure rijervaring in uw Land Rover.

Bij diverse modellen van Land Rover OEM kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Land Rover. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Land Rover OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Land Rover OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Land Rover OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Land Rover OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Land Rover OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Land Rover OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Land Rover OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Land Rover OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Land Rover OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Land Rover OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Land Rover OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Land Rover OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Land Rover OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Land Rover OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Land Rover OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Land Rover OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Land Rover OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Land Rover OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Land Rover OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Land Rover OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Land Rover OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken