Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Jaguar OEM Wheels

Originele Jaguar velgen: Elegante authentieke Britse stijl voor uw Jaguar

Jaguar OEM Wheels vormen de perfecte harmonie tussen elegantie en prestaties, speciaal ontworpen voor uw Jaguar. Deze originele velgen, vervaardigd door Jaguar zelf, zorgen voor een naadloze integratie met het technische en esthetische ontwerp van uw voertuig. De keuze voor Jaguar OEM Wheels is een keuze voor precisie en kwaliteit die synoniem staan aan het merk Jaguar.

Elke OEM Wheel wordt gemaakt met een ongeëvenaarde aandacht voor detail, wat resulteert in velgen die niet alleen prachtig ogen maar ook bijdragen aan de rijprestaties en -veiligheid van uw Jaguar. Door de directe afstemming met het voertuigontwerp, versterken deze velgen de natuurlijke handling en het comfort van uw Jaguar, terwijl ze ook bijdragen aan een efficiënte werking van de wielophanging.

De esthetische waarde van Jaguar OEM Wheels kan niet worden onderschat. Deze velgen zijn ontworpen om de luxe en het sportieve karakter van Jaguar voertuigen te benadrukken. Of uw Jaguar nu een elegante sedan of een dynamische SUV is, de OEM Wheels versterken het unieke karakter van uw auto en geven een extra dimensie aan zijn verschijning.

Bovendien garanderen Jaguar OEM Wheels een duurzaamheid en betrouwbaarheid die u van het merk Jaguar mag verwachten. Ze zijn ontwikkeld om de uitdagingen van diverse rijomstandigheden aan te kunnen en behouden hun kwaliteit en uitstraling door de tijd heen. Het kiezen voor originele Jaguar velgen is een investering in de levensduur en waarde van uw auto.

In een wereld waar elke detail telt, bieden Jaguar OEM Wheels de perfecte afwerking voor uw Jaguar. Ze zijn meer dan alleen velgen; het zijn statement stukken die de essentie van het Jaguar merk uitstralen. Kies voor het authentieke, kies voor Jaguar OEM Wheels.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Jaguar OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Jaguar OEM velgen overzicht

Jaguar OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Upgrade uw Jaguar met authentieke OEM Wheels. Perfecte pasvorm en uitzonderlijke stijl voor een naadloze rijervaring en verfijnde uitstraling.Alle Jaguar OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Jaguar OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Jaguar OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Jaguar OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Jaguar OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Jaguar OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Jaguar OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Jaguar OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Jaguar OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Jaguar OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Jaguar OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Jaguar OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Jaguar OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Jaguar OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Jaguar OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Jaguar OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Jaguar OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Jaguar OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Jaguar OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Jaguar OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Jaguar OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken