Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Op zaterdagen zijn wij telefonisch beschikbaar van 09:00 tot 12:00.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Dezent

Dezent velgen: Kwaliteit en innovatie uit Duitsland

Dezent Leichtmetallräder, diep geworteld in de rijke traditie en vakmanschap van de Sauerland regio in Duitsland, symboliseert een perfecte samensmelting van compromisloze kwaliteit en vooruitstrevende innovatie. Bekend om hun 'Made in Germany'-kwaliteit, hebben Dezent velgen wereldwijd aanzien verworven, mede dankzij hun aantrekkelijke prijzen.

Dezent onderscheidt zich door een dynamisch en steeds evoluerend productgamma dat de nieuwste trends volgt zonder afbreuk te doen aan de kernwaarden van het merk: hoogwaardige producten tegen redelijke prijzen. Met name hun velgen voor wintergebruik tonen hun superioriteit dankzij geavanceerde oppervlaktecoatings, wat ze een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke optie maakt.

Het assortiment van Dezent, waaronder de 'Dezent TV', 'Dezent TR' en 'Dezent AR', biedt een rijke verscheidenheid aan stijlen. Deze reiken van klassiek en ingetogen tot modern en opvallend, geschikt voor zowel alledaags rijden als de meer performance-gerichte gebruiker. Elk wiel reflecteert Dezent's toewijding aan innovatie en functionaliteit, geïnspireerd door de uitdagingen van het moderne wegdek.

Kies voor Dezent velgen wanneer u op zoek bent naar een combinatie van esthetiek, duurzaamheid en performance, allemaal verenigd in wielen die uw rijervaring transformeren. Met Dezent krijgt uw voertuig een kenmerkende uitstraling en geniet u van een rijervaring die zowel plezierig als veilig is.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Dezent velgen voor uw voertuig te vinden.

Dezent velgen overzicht

Dezent velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de topkwaliteit van Dezent velgen, geproduceerd in het hart van de Duitse metaalindustrie. Ontdek een assortiment van innovatieve en betaalbare velgontwerpen, perfect voor elk seizoen.

Bij diverse modellen van Dezent kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Dezent velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Dezent geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt Dezent velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van Dezent kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van Dezent en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Dezent velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Dezent velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Dezent velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Dezent velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Dezent velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Dezent velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Dezent velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Dezent velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Dezent velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Dezent velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Dezent velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Dezent online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Dezent eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Dezent velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Dezent velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Dezent velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Dezent bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Dezent velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Dezent velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken