Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Level 8

Level 8 motorsports: Innovatieve en betaalbare Truck & Off-Road velgen

Level 8 Wielen staat voor kwaliteit en innovatie in de wereld van truck- en off-road velgen. Met een focus op betaalbaarheid en vakmanschap, biedt Level 8 een assortiment aan stijlen, van de stoere 'Hauler' in mat zwart en gepolijst, tot de stijlvolle 'Slingshot' in zwart met gepolijste voorkant of volledig mat zwart. Deze velgen, beschikbaar in diverse inchmaten, verzekeren duurzaamheid en een onderscheidende look voor uw voertuig.

Level 8 combineert moderne styling met geavanceerde productietechnieken, waardoor ze een voorsprong hebben op de concurrentie. Kies Level 8 voor velgen die uw truck, SUV of motorsportvoertuig niet alleen transformeren in uiterlijk, maar ook in prestaties. Ontdek het verschil met Level 8 Wielen - waar kwaliteit en stijl samenkomen
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Level 8 velgen voor uw voertuig te vinden.

Level 8 velgen overzicht

Level 8 velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Level 8 Wielen: Betaalbare, hoogwaardige truck en off-road velgen. Innovatief, sterk, en met superieur vakmanschap voor elke truck, SUV, en motorsport voertuig.

Bestel velgen van Level 8 en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Level 8 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Level 8 velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Level 8 velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Level 8 velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Level 8 velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Level 8 velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Level 8 velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Level 8 velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Level 8 velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Level 8 velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Level 8 velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Level 8 online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Level 8 eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Level 8 velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Level 8 velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Level 8 velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Level 8 bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Level 8 velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Level 8 velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken