Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Helo

Helo velgen: Stijlvolle wielen voor auto's en SUV's

Helo, een vooraanstaand merk in de velgenindustrie, staat bekend om zijn veelzijdige en stijlvolle wielen, die geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen, van personenauto's tot vrachtwagens en SUV's. Helo velgen zijn de perfecte keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een unieke stijl zonder in te leveren op kwaliteit en betaalbaarheid.

Het assortiment van Helo is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de diverse behoeften van het moderne rijden. Of het nu gaat om een standaard auto, een verlaagde of een verhoogde SUV, Helo heeft de perfecte set wielen die niet alleen aan de functionele eisen voldoet, maar ook een aantrekkelijke uitstraling geeft aan elk voertuig.

Een van de kenmerkende producten in hun lijn is de Helo HE900, verkrijgbaar in zowel een volledig zwarte als een zwart met gepolijste afwerking. Deze wielen zijn beschikbaar in 18-inch maten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen. Ze staan bekend om hun duurzaamheid en stevigheid, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor zowel alledaags gebruik als voor meer uitdagende rijomstandigheden.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Helo velgen voor uw voertuig te vinden.

Helo velgen overzicht

Helo velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met Helo Velgen. Geschikt voor personenauto's, vrachtwagens en SUV's.

Bestel velgen van Helo en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Helo velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Helo velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Helo velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Helo velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Helo velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Helo velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Helo velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Helo velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Helo velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Helo velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Helo velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Helo online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Helo eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Helo velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Helo velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Helo velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Helo bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Helo velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Helo velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken