Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Helo

Helo velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Helo weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Helo velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Helo treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Helo zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Helo, variërend van 17 inch tot en met 18 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Helo velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Helo

Het merk Helo biedt uitstekende waarde in zijn gevarieerde productlijn, met uitrustingen die geschikt zijn voor een verscheidenheid aan toepassingen. Aangepaste straatlooks voor standaard, verlaagde of geheven vrachtwagens en SUV's, evenals de meeste personenauto's.

Strakke styling in zowel chroom als zwartgelakte afwerkingen, Helo Wheels hebben de looks en stijlen die u zoekt met de waarde die u zoekt.

Helo velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Helo velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Helo velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Helo leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Helo op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Helo velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Helo velgen, daarnaast worden Helo velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Helo velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Helo velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Helo gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Helo optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Helo velgen?

Helo gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Helo op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Helo bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Helo bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!