Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

TVR velgen: Sportief en exclusief voor uw Britse auto

TVR, een merk dat bekend staat om zijn exclusieve Britse sportauto's, vereist velgen die het unieke karakter en de indrukwekkende prestaties van deze voertuigen benadrukken. Onze collectie TVR velgen is ontworpen voor iconische modellen zoals de Chimaera. Deze velgen verhogen niet alleen de sportieve en exclusieve uitstraling van uw TVR, maar dragen ook bij aan een verbeterde rijervaring.

Vervaardigd met geavanceerde materialen en technologieën, zijn onze TVR velgen ontworpen om licht en sterk te zijn, wat essentieel is voor het verbeteren van de handling en snelheid van uw sportauto. Het ontwerp van de velgen is afgestemd op de esthetische en prestatie-eisen van TVR, met een scala aan stijlen die variëren van klassieke elegantie tot moderne sportiviteit. Deze velgen bieden niet alleen een visuele upgrade, maar optimaliseren ook de algehele prestaties van uw TVR. Kies voor onze TVR velgen en ervaar een naadloze fusie van kunst, kracht en Britse sportiviteit.

Accentueer de unieke stijl van uw TVR met onze premium velgen. Perfect voor een combinatie van Britse sportiviteit en luxe.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw TVR?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw TVR

TVR Chimaera

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken