Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Stuttgart

Stuttgart Wheels: Klassiek ontmoet modern in topklasse velgen

Stuttgart, een vooraanstaand merk in de wereld van lichtmetalen velgen, onderscheidt zich door een harmonieuze mix van klassieke en moderne stijlen. Dit merk staat bekend om het bieden van veelzijdige en dynamische velgontwerpen, geschikt voor een breed scala aan voertuigen, van compacte hatchbacks tot ruime Transporters.

Elk wiel in de Stuttgart-collectie weerspiegelt een unieke fusie van traditionele elegantie en hedendaagse flair. Met modellen zoals de SF10, SF11, SF12 en SF13, biedt Stuttgart een breed scala aan maten, variërend van 18 tot 20 inch, in diverse afwerkingen zoals mat zwart en zilver.

De SF14-serie, met rechte spaken en verkrijgbaar in mat zwart en zilver met gepolijste voorkant, is een klassieker die nooit uit de mode raakt. De SF16-serie, met zijn meerspaaks spiraalontwerp, biedt een moderne draai aan traditionele stijlen.

Stuttgart Wheels begrijpt het belang van kwaliteit en stijl voor autoliefhebbers. Elk wiel is met zorg ontworpen en vervaardigd om niet alleen een visuele impact te maken, maar ook om de prestaties en rijervaring te verbeteren. Of u nu een subtiele upgrade of een opvallende transformatie voor uw auto zoekt, Stuttgart heeft de perfecte oplossing.

Kies voor Stuttgart Wheels voor een unieke balans tussen stijl, kwaliteit en prestatie. Met hun veelzijdige collectie velgen zet Stuttgart de standaard in het high-end segment, waardoor elk voertuig zich onderscheidt met een vleugje klasse en superioriteit.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Stuttgart velgen voor uw voertuig te vinden.

Stuttgart velgen overzicht

Stuttgart velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Stuttgart Wielen: de perfecte mix van klassieke en moderne ontwerpen voor een unieke look. Ideaal voor diverse auto's, van hatchbacks tot Transporters.

Bestel velgen van Stuttgart en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Stuttgart velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Stuttgart velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Stuttgart velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Stuttgart velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Stuttgart velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Stuttgart velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Stuttgart velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Stuttgart velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Stuttgart velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Stuttgart velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Stuttgart velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Stuttgart online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Stuttgart eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Stuttgart velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Stuttgart velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Stuttgart velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Stuttgart bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Stuttgart velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Stuttgart velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken