Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
In verband met een bedrijfsfeest zijn wij vandaag telefonisch niet bereikbaar na 16:45. Wij vragen hiervoor uw begrip
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Vossen Wheels

Over Vossen Wheels

Vossen Wheels staat voor exclusiviteit en kwaliteit, een merk dat zich onderscheidt door volledige productiebeheersing in de eigen TÜV-gecertificeerde fabriek in Miami, Florida. Vossen combineert geavanceerde technologie met traditioneel vakmanschap, wat resulteert in velgen met een superieure afwerking en een glad oppervlak.

Bekend om hun esthetisch aantrekkelijke designs, worden Vossen velgen gekenmerkt door een opvallende gepolijste of geborstelde look, tot stand gebracht door minutieus handwerk. Dit detailniveau verzekert dat elk wiel een toonbeeld van design en kwaliteit is, vervaardigd voor diegenen die het beste voor hun voertuig eisen.

Elk Vossen wiel wordt aan strenge kwaliteitstests onderworpen, waarbij de nadruk ligt op veiligheid en duurzaamheid. Ontdek onze uitgebreide collectie van Vossen velgen en kies het design dat uw auto een ongeëvenaarde uitstraling en prestatie geeft.

Vossen velgen overzicht