Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Vossen Wheels

Vossen Wheels: Luxe velgen van topkwaliteit

Vossen Wheels staat symbool voor luxe en kwaliteit in de wereld van auto velgen. Gevestigd in Miami, Florida, maakt Vossen gebruik van geavanceerde technologieën in combinatie met traditioneel vakmanschap, resulterend in velgen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook ongeëvenaarde prestaties bieden. Elk wiel van Vossen is TÜV-gecertificeerd, wat de toewijding aan veiligheid en kwaliteit benadrukt.

Het assortiment van Vossen omvat een diversiteit aan designs, van de subtiele elegantie van de HF-serie tot de opvallende UV-lijn. De ERA-1, beschikbaar in stijlvol Light Smoke of klassiek zwart, en de EVO-1 serie met zijn strakke lijnen en moderne afwerkingen, zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide aanbod. De velgen zijn verkrijgbaar in verschillende inchmaten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen.

De focus van Vossen ligt op het creëren van een perfecte samensmelting van technologische innovatie en esthetische finesse. Dit resulteert in velgen die niet alleen een statement maken op het gebied van design, maar ook voldoen aan de hoogste eisen van prestaties en duurzaamheid. Met strenge kwaliteitstests garandeert Vossen dat elke set velgen niet alleen een lust voor het oog is, maar ook de veiligheid en betrouwbaarheid biedt die essentieel zijn voor de moderne automobilist
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Vossen velgen voor uw voertuig te vinden.

Vossen velgen overzicht