Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Vossen Wheels

Vossen Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Vossen velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Vossen Wheels kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Ferrari en Tesla. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Vossen Wheels, variërend van 18 inch tot en met 26 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Vossen velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Vossen Wheels

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling heeft Vossen het voor elkaar gekregen om als een van de weinige bedrijven hun volledige productie in huis te laten gebeuren. Gevestigd in Miami, Florida heeft Vossen een TUV gecertificeerde fabriek met de allernieuwste machines.

De Vossen fabriek maakt gebruik van 10 gloednieuw CNC machines om hun velgen te produceren, deze machines maken gebruik van de allernieuwste technieken om zo het beste resultaat te behalen. Zo creëren ze een zo glad mogelijk oppervlak van de velg.

Vossen maakt voor een deel van de productie nog gebruik van echt handwerk, vooral de velgen met een brushed of gepolijste look ondergaan veel handwerk. Zo wordt er voor iedere velg een design gemaakt dat alleen gerealiseerd kan worden met echt vakmanschap.

Het proces van de productie begint altijd bij het maken van een 3D-model, hier hebben ze de allerbeste designers aan het werk om een zo mooi mogelijk design te ontwerpen.

Iedere velg van Vossen wordt constant op de proef gesteld bij het meten van de kwaliteit, alleen zo kunnen ze kwaliteit garanderen en zo aan de veiligheidseisen voldoen.

Bij Vossen kun je terecht voor wielen de allerhoogste kwaliteit mogelijk. Er worden wielen geproduceerd voor voertuigen van vele merken, zoals: BMW, Audi, Mercedes-Benz, Range rover, tesla, Ferrari, Mclaren en Lamborghini.
De Vossen velg geeft een echte boost aan de look van je voertuig.

Vossen velgen overzicht