Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Vision Wheel

Vision Wheel: Innovatieve velg designs en hoogwaardige kwaliteit

Vision Wheel, met ruim 40 jaar ervaring in de wielenmarkt, staat bekend om het realiseren van hoge verwachtingen en het zetten van nieuwe trends in de wielindustrie. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn vooruitstrevende blik op toekomstige ontwerpen, productie en distributie van wielen die de standaard zullen worden in de markt.

Vision Wheel is synoniem aan hoogwaardige kwaliteit, waarbij ze wielen produceren voor een breed scala aan voertuigen, van grote off-road trucks tot raceauto's, en zelfs voor golfkarretjes en quads. Hun expertise en innovatieve aanpak resulteren in wielen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een uitzonderlijke prestatie en duurzaamheid bieden.

Het assortiment van Vision Wheel omvat een verscheidenheid aan modellen en stijlen, van de robuuste 111 Nemesis tot de elegante 141 Legend 5, en vele andere. Elk model is verkrijgbaar in verschillende inchmaten en afwerkingen, waardoor er voor elke klant en elk voertuig een passende optie is. Of je nu een wiel nodig hebt voor extreme off-road avonturen of voor dagelijks gebruik op de weg, Vision Wheel biedt een perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit.

Vision Wheel blijft zich richten op het leveren van superieure wielen die niet alleen voldoen aan de huidige trends, maar deze ook vooruitstrevend vormgeven. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt hen tot een topkeuze voor autoliefhebbers en professionals die op zoek zijn naar betrouwbare, stijlvolle en duurzame wielen. Vision Wheel is de keuze voor wie wil rijden met wielen die trendsettend zijn in de industrie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Vision Wheel velgen voor uw voertuig te vinden.

Vision Wheel velgen overzicht

Vision Wheel velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Vision Wheel, met meer dan 40 jaar ervaring in trendsettende ontwerpen en kwalitatieve productie voor allerlei voertuigen. Kies voor de toekomst van wielontwerp!

Bestel velgen van Vision Wheel en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Vision Wheel velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Vision Wheel velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Vision Wheel velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Vision Wheel velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Vision Wheel velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Vision Wheel velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Vision Wheel velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Vision Wheel velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Vision Wheel velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Vision Wheel velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Vision Wheel velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Vision Wheel online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Vision Wheel eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Vision Wheel velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Vision Wheel velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Vision Wheel velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Vision Wheel bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Vision Wheel velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Vision Wheel velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken