Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Ferrada Wheels

Over Ferrada Wheels

Bij Ferrada Wheels, zijn we toegewijd aan het realiseren van onze visie van het verheffen van automotive prestaties door middel van innovatief design. En het is deze duidelijke visie die ons door de jaren heen heeft geholpen, waardoor ons merk de tand des tijds heeft doorstaan en onze wielen zelfs de hoogste verwachtingen van onze klanten hebben overtroffen. Onze garantie is een ondubbelzinnige verklaring van vertrouwen in de kwaliteit van onze wielen, die de hoogste normen van testen en kwaliteitscontrole ondergaan, wat resulteert in een reeks van veel superieure producten die we met trots Ferrada noemen. Dit strikte proces van uitgebreide testen en inspecties is de reden waarom wij een levenslange structurele garantie kunnen geven in het geval van een structureel defect veroorzaakt door een fabrieksfout - een bewijs dat wij 100% achter ons vakmanschap staan. Elk individueel wiel wordt onderworpen aan een intensieve inspectie door onze fabrikant voordat het wordt verpakt, en aan een tweede inspectie voordat het naar de klant wordt verzonden, om de perfectie van ons product te garanderen.

Ferrada velgen overzicht

Ferrada Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Ferrada velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Ferrada Wheels, variërend van 19 inch tot en met 24 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Ferrada velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Ferrada Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Ferrada Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Ferrada Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Ferrada Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Ferrada Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Ferrada Wheels velgen, daarnaast worden Ferrada Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Ferrada Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Ferrada Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Ferrada Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Ferrada Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Ferrada Wheels velgen?

Ferrada Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Ferrada Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Ferrada Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Ferrada Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!