Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Lincoln velgen: Luxe en elegantie voor uw premium auto

Lincoln, bekend om zijn luxueuze en comfortabele voertuigen, verdient velgen die deze kwaliteiten weerspiegelen. Onze selectie van Lincoln velgen is ontworpen om de elegante en verfijnde uitstraling van uw Lincoln, zoals de Continental of Navigator, te versterken. Deze velgen zijn niet alleen een visuele upgrade, maar verbeteren ook de rijervaring door hun uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen, zijn onze Lincoln velgen gemaakt om zowel duurzaam als stijlvol te zijn. Ze bieden een perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit, essentieel voor het behoud van het comfort en de prestaties waar Lincoln om bekend staat. Met een verscheidenheid aan ontwerpen, van klassiek tot modern, stellen onze velgen u in staat uw Lincoln te personaliseren, terwijl u trouw blijft aan zijn luxueuze erfgoed. Kies voor onze Lincoln velgen en geef uw auto een onderscheidende en verfijnde uitstraling die de kwaliteit en het comfort van Lincoln accentueert.

Upgrade uw Lincoln met onze stijlvolle velgen, ontworpen voor luxe en comfort. Ervaar een verfijnde rijstijl met een elegant design.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Lincoln?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 3233 reviews
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
Uitstekend
Albert - Hardinxveld-Giessendam
Ik was op zoek naar mooie wielen voor een Toyota Ayco X Deze website was de enigste met de juiste maatvoering wat een enorm vertrouwen gaf, besteld, onder de auto geplaatst perfect zo goed team die mij hielp machtige mannen. Wat een mooi bedrijf alles keurig verzorgd en snel geholpen op tijd op de afspraak grote pluim !
Highly recommended Giva Wheels
Markos Kapatski mkprofessionelle - RB8562
Very professional team fast and efficient always there to help and support bravo I will definitely buy other one set of rims for winter.
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken