Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo GMP

GMP Italia velgen: Premium autovelgen voor stijl & prestatie

GMP Italia staat symbool voor een unieke samensmelting van Italiaanse elegantie en geavanceerde technologie, resulterend in een ongeëvenaarde collectie velgen. Gevestigd in het pittoreske Bergamo, is de GMP Groep S.r.l. sinds 2003 de belichaming van Italiaans vakmanschap. Met een toegewijd team van meer dan 100 specialisten, leggen ze de nadruk op de gerenommeerde "Made in Italy"-kwaliteit en reputatie. De toewijding aan innovatie, design en een superieur kwaliteitssysteem zorgt ervoor dat hun velgen voldoen aan de strengste internationale normen.

Elke velg van GMP Italia is een meesterwerk van technologische excellentie, geschikt voor alle weersomstandigheden, inclusief winterse omgevingen. Deze velgen zijn ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan, waarbij het geoptimaliseerde productieproces zorgt voor zowel efficiëntie als uitmuntendheid. Dit leidt tot velgen die zowel esthetisch als functioneel superieur zijn.

Ons uitgebreide assortiment, van de GMP Gunner tot de elegante GMP Stellar, biedt voor elk wat wils. Elke serie, zoals GMP Sparta en GMP Matisse, beschikt over verschillende inchmaten en unieke eigenschappen, allemaal 'winter approved'. Zo bieden wij voor elke auto en elke stijl de perfecte match. Veel van onze modellen zijn compatibel met originele naafkappen van toonaangevende merken zoals Porsche, Tesla en BMW, wat u gemakkelijk kunt herkennen aan het 'CAP-FITS' icoon in onze velgenconfigurator.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte GMP velgen voor uw voertuig te vinden.

GMP velgen overzicht

GMP velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek GMP Italia's premium autovelgen - Italiaanse elegantie en technologie voor stijl en prestaties op de weg.

Bij diverse modellen van GMP kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle GMP velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

GMP geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt GMP velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van GMP kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van GMP en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande GMP velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte GMP velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op GMP velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe GMP velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik GMP velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen GMP velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of GMP velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of GMP velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke GMP velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden GMP velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De GMP velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u GMP online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van GMP eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn GMP velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw GMP velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik GMP velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van GMP bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste GMP velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke GMP velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken