Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Lexus velgen: Verfijning en prestatie voor uw luxe auto

Lexus, als een toonbeeld van luxe en geavanceerde technologie, vereist velgen die zijn verfijning en prestaties complimenteren. Onze collectie Lexus velgen is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoge verwachtingen van Lexus-eigenaren, of u nu een stijlvolle sedan of een krachtige SUV bezit. Deze velgen verhogen niet alleen de esthetische waarde van uw Lexus, maar dragen ook bij aan een verbeterde rijervaring.

Onze Lexus velgen zijn vervaardigd met behulp van state-of-the-art technologieën en hoogwaardige materialen, waarbij duurzaamheid en prestaties centraal staan. Ze zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij het elegante en moderne design van Lexus voertuigen, waardoor elk model een unieke en persoonlijke touch krijgt. Van subtiele elegantie tot opvallende designs, onze velgen bieden een breed scala aan stijlen die passen bij de diverse lineup van Lexus. Kies voor onze Lexus velgen om de luxe uitstraling van uw auto te versterken en geniet van een superieure rijervaring.

Accentueer de luxe van uw Lexus met onze premium velgen. Combineer superieure prestaties met elegante designs voor een exclusieve uitstraling.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Lexus?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 3318 reviews
Geweldig
Steven - Scherpenheuvel
Velgen zijn mooier dan op de foto . Ik had een probleem en dit was zeer snel opgelost met dank ervoor . In de toekomst ga ik nog bestelle vo mijn andere wagen
Uiterst verzorgde service!
Jonas - Lille
Na veel over en het weer te mailen, uiteindelijk de geschikte velg gevonden voor mijn wagen. Super service. Super prijs. Al jaren klant hier en zullen hier blijven kopen.
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken