Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Monaco

Monaco Wheels: Kwaliteit en stijl in elke lichtmetalen velg

Monaco Wheels vertegenwoordigt meer dan alleen lichtmetalen velgen; het is een belichaming van klasse en kwaliteit. Geïnspireerd door de nieuwste trends, biedt Monaco Wheels een assortiment dat esthetiek en functionaliteit perfect combineert. Elk wiel, variërend van de Monaco CL2 tot de innovatieve Monaco GP6, is het resultaat van intensief onderzoek en samenwerking met wereldwijd erkende ontwerpers en producenten. Deze velgen, beschikbaar in diverse maten en kenmerken, zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van auto-enthousiastelingen.

Bij Monaco Wheels ligt de focus op het creëren van velgen die niet alleen een statement maken op de weg, maar ook langdurige prestaties en betrouwbaarheid bieden. Of u nu kiest voor de elegante Monaco CL2 of de stoere Monaco CL2T, elk model garandeert een upgrade van uw voertuig met een ongeëvenaarde stijl en kwaliteit. Met Monaco Wheels maakt u een keuze voor vakmanschap, innovatie en een onberispelijke uitstraling.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Monaco velgen voor uw voertuig te vinden.

Monaco velgen overzicht

Monaco velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Monaco Wheels: Unieke combinatie van geavanceerd design en uitmuntende kwaliteit. Perfect voor de stijlbewuste automobilist.

Bij diverse modellen van Monaco kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Monaco en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Monaco velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Monaco velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Monaco velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Monaco velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Monaco velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Monaco velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Monaco velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Monaco velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Monaco velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Monaco velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Monaco velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Monaco online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Monaco eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Monaco velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Monaco velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Monaco velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Monaco bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Monaco velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Monaco velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken